Alginet impulsa la lectura d’estiu a la piscina municipal

0
398

Al llarg de juliol i agost, els usuaris de la piscina municipal d’Alginet van a poder gaudir del refrescant bany i d’una tranquil·la i divertida lectura. Amb l’objectiu de continuar mantenint l’hàbit de lectura, la biblioteca municipal d’Alginet ofereix la bibliopiscina, un punt de lectura on es pot llegir gènere infantil, adult, revistes, etc. El servei es pot realitzar gràcies al 7é pla d’ocupació impulsat per l’Ajuntament que ha fet possible, entre d’altres, contractar a la persona que desenvolupa la feina de préstec de llibres.

 A més a més, la biblioteca municipal està fent jornada continua de portes obertes per tal de facilitar l’estudi als usuaris. Els estudiants poden utilitzar les instal·lacions de la biblioteca de 9.30 del matí fins a les 8 de la vesprada de manera ininterrompuda.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here