55 llauradors d’Alginet visiten la presa de Tous

0
254

Al voltant de 55 llauradors representants del Consell Agrari d’Alginet han visitat l’embassament de Tous. Aquesta iniciativa, promoguda pel consell agrari, busca conscienciar a la gent el problema del Xúquer  i donar a conèixer les infraestructures de la presa que te com a objectius l’aprofitament hidroelèctric, la prevenció d’inundacions i el reg.

Antoni Lozano, regidor de medi ambient explicava que la finalitat del viatge «ha estat el conèixer el funcionament que te com embassament i com a presa de regularització de l’aigua. Tous és una infraestructura molt lligada al nostres pobles. Amb viatges com aquest es vol conscienciar a la gent del problema que tenim al Xúquer i conèixer les instal·lacions per tal de reivindicar l’aigua per a beure».

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here