Maria Esplugues i Maria Nácher elegides falleres majors d’Alzira per al 2014

0
554
Les actuals junt les futures falleres majors d’Alzira
Carla Oliver i Maria Nácher

Maria Esplugues i Mer López

Maria Esplugues Torró de la falla Sant Andreu i Maria Nácher Rodríguez de la comissió Camí Nou, han sigut elegides, esta vesprada, falleres majors d’Alzira per al pròxim exercici al contar amb la majoria de vots emesos pels 35 presidents de les distintes comissions. Les dos sustituiran a Mer López i Carla Oliver respectivament.

Amb Maria Esplugues sense cap rival per a ser la faller major la incògnita i l’emoció estava concentrada al sector infantil on hi havien quatre candidates. Al final la majoria dels votants es decantaren per Maria Nácher, mentre les altres tres candidates, Paola Matamoros Moreno, Almudena Molina Sales i Alma Martorell Huguet, passen a formar part de la cort d’honor.

La nova reina fallera manifestà que al celebrar-se el pròxim any els 125 aniversari de la festa fallera, «hem de traure més que mai el nostre esperit faller» i tot seguit digué que «intentaré ser una digna embaixadora de la nostra ciutat».

Maria Esplugues és fallera de Sant Andreu des que va nàixer fa 26 anys, essent la tercera generació donat aque tan sa mare com el seus iaios foren fallers de la mateixa comissió.

Mentre Maria Nácher, visiblement emocionada, assegurà que «totes les candidates reuniem els mateixos mèrist per a ser les falleres majors infantils d’Alzira».

El president de la JLF, Vicent Muñoz i el regidor de Festes, Rafael Fita felicitaren tant a les falleres majors elegides com a les candidates.

La Junta Local Fallera ve rendir homenatge a l’orquestra Los Serenade que arribà a tindre prestigi nacional i internacional fa algunes dècades. Tres dels seus representants, Bernardino Gosp, Antonio Asensio i José Huesca han rebut el reconeiximent del públic que, pràcticament, omplia el Gran Teatre, en un acte magníficament conduït per la nova fallera major del Mercat, Mari Carmen Cano.

Maria Nácher i Maria Esplugues esta vesprada

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here