Un contacontes a la piscina de l’Alcúdia

0
274

La regidoria de cultura de l’ajuntament de l’Alcúdia, continua a l’estiu amb la seua campanya de foment lector per a xiquets i xiquetes i ho fa desplaçant les activitats a les instal·lacions més visitades en estos mesos: la piscina Municipal.

Allà s’ha acostat hui divendres a les 12 del migdia, amb la seua maleta plena de Contes Diversos, una contacontes ben coneguda pel públic infantil de l’Alcúdia, Almudena Francés.
Fantasmes que no ho són, animalets molt llestos, llops ingenus i tot un seguici de personatges divertits s’han donat cita a la fresca, davant els ulls oberts d’una setantena de xiquets i d’alguns adults que no s’han volgut perdre els contes d’Almudena. Després, alguns d’ells s’han passat pels expositors de la bibliopiscina, i han triat algun exemplar per a seguir alimentant la imaginació.
I és que altra iniciativa estiuenca per a potenciar el gust per la lectura és, precisament, la bibliopiscina, un servei que funcionarà durant els mesos de juliol i agost, el dies d’obertura de la piscina d’estiu municipal (de dimarts a diumenge) i en horari d’11 del matí fins a les 5 de la vesprada, de manera continuada. Un espai amb un fons bibliogràfic ben interessant perquè el públic puga sol·licitar un llibre en préstec sense haver de desplaçar-se a la Biblioteca. El catàleg de llibres disponibles està adreçat al públic infantil, juvenil i adult, i compta amb títols clàssics de la literatura, novetats, best sellers en valencià i castellà, a més de premsa diària general, premsa esportiva i algunes revistes.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here