Tancada la piscina de La Pobla Llarga per falta de manteniment a l’hivern

0
283

El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga denuncia que la piscina del poliesportiu ha hagut de tancar portes durant els primers dies de juliol per a fer una neteja urgent. La falta de manteniment durant l’hivern ha provocat l’aparició de fongs en les rajoles, per la qual cosa ha hagut de tancar només una setmana després d’inaugurar-se la temporada de bany.

El Grup Municipal Socialista exigix a l’Ajuntament que el manteniment de la piscina es realitze durant tot l’any per tal d’evitar la interrupció del servei als usuaris en ple estiu, just quan els xiquets poden disfrutar del bany. “Per estalviar-se el funcionament de la depuradora durant l’hivern, ara s’ha hagut de buidar completament les basses per a la neteja, malbaratant l’aigua de forma innecessària”, afirma la portaveu socialista, Neus Garrigues.

El tancament temporal de la piscina ha perjudicat també els usuaris del Primer Campus de futbol David Albelda, que es celebra al llarg d’esta setmana. Les activitats previstes a la piscina s’han hagut de traslladar a un altre poble, per la qual cosa la direcció del Campus ha hagut de llogar un autobús per a traslladar els xiquets. “Despropòsits com este posen en evidència la manera com l’Ajuntament està abandonat els serveis públics més essencials del poble”, critica Garrigues.

En principi estava prevista la reobertura de la piscina esta mateixa setmana, però esta passada nit s’ha produït un acte vandàlic amb el llançament de gasoil a l’aigua, fet que lamentablement allargarà el tancament de les instal·lacions.

D’altra banda, els socialistes de La Pobla consideren que la piscina municipal hauria de ser remodelada i que les seues tarifes haurien de ser més assequibles per a la gent del poble. Els usuaris estan fugint cap a altres municipis perquè, a pesar de ser una piscina molt vella, s’estan cobrant les tarifes més cares de la contornada. “Curiosament esta forma de gestionar els serveis públics està utilitzant-se en molts casos per a justificar els processos de privatització, la qual cosa ens ha de posar en alerta”, diu la portaveu del Grup Municipal Socialista.

Finalment, el PSPV-PSOE deman

Poliesportiu

a a l’Ajuntament que es milloren també els accessos al poliesportiu des de l’eixida del poble. Els socialistes proposen la creació d’un carril en cada sentit per als vehicles i un altre per a ciclistes i vianants. “Considerem que els serveis públics municipals mereixen totes les atencions perquè milloren directa o indirectament la qualitat de vida dels nostres veïns”, conclou Neus Garrigues.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here