Candela sustituirà a Nebot en l’àrea d’Esports municipal d’Alzira

0
387

L’actual regidor de Policia, Eliseo Candela sustituirà, esta setmana, a Manolo Nebot al front de l’àrea d’Esports en l’Ajuntament d’Alzira al presentar la baixa per malaltia l’actual responsable esportiu.

El nomenament es farà en la pròxima junta de govern, després que hui l’alcaldessa preguntara a Candela sobre la seua disponibilitat.

Eliseo Candela, que va dirigir l’àrea esportiva en l’anterior legislatura, havia 

Candela este migdia a l’Ajuntament

 sustituït en nombrosos actes a Nebot. Recentment en les feste de fí de temporada de les escoles futbolístiques del Ciutat d’Alzira i de la UD Alzira i este migdia en l’homenatge del consistori a l’haltera local Estefania Juan.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here