Bastidas: «Morote és un brillant advocat que dirigeix la meua tesi doctoral»

4
547
L’alcaldessa amb l’arquebisbe a la Universitat Catòlica

Elena Bastidas, ha desmentit que haja fet el doctorat, tot i reconèixer que l’actual assesor urbanístic municipal i degà de la Facultat de Dret de la Universitat Catòlica, José Vicente Morote, dirigeix la seua tesi doctoral, arran la seua recent matriculació.

Bastidas, en declaracions a Riberaexpress, ha criticat durament, Carles Aranda, «un advocat mediocre que té fixació amb Morote que és un advocat molt brillant». I ha assegurat que ella s’ha

José Vicente Morote

pagat de la seua butxaca la carrera de Dret, els màsters i tots els cursos relacionats amb els seus estudis professionals.

La primera autoritat local nega que siga doctora, «ojalà, m’encantaria estar doctorada, el que he fet és matricular-me i elegir, José Vicente Morote, perquè dirigisca la meua tesi doctoral».

Pel que fa als honoraris pagats al despatx Olleros-Morote, Bastidas assegura que l’Ajuntament d’Alzira «ha estalviat en els últims sis anys més de 100.000 euros», donat que l’advocat municipal en excedència, Pablo Ausina, hauria cobrat, en este periode, un total de 374.000 euros».

Gonzalo Reig ha sustituït, parcialment a Pablo Ausina, en representar al consistori en els , però no té la dedicació exclusiva del seu predecessor.

4 Comentarios

  1. No sabem si Carles Aranda serà bon o mal abocat, lo que si que es pot afirmar que Elena Bastidas encara no a demostrat la seua valia, per lo tant millor que ella segur que es, i posats a parlar d´abocats voldria saber per que no es trau rendibilitat al sou d´ alcaldessa i treballa un poc d´abocada per a qui li paga el sou,

  2. Parece que a algun@ le ha salido el tiro por la culata no?? bien dicho Elena, se cree el ladrón que todos son de su condición.

  3. Algunos hemos tenido la desgracia de conocer al Sr. Morote actuando de abogado del Ayuntamiento y sabemos lo manipulador que es. Su actuación le ha costado al Ayuntamiento un buen puñado de euros por sentencias perdidas, como la del agua potable de la urbanización el Racó, que todavía le puede costar una millonada al Ayuntamiento. La valoración de los profesionales se conoce por sus hechos y consecuencias y no por lo que de forma interesada dice una parte. Saludos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here