Sona amb força el Festival Spanish Brass Alzira amb la nena prodigi Andrea Motis (VIDEO)

0
442

Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet han obert esta nit el Festival Spanish Brass Alzira en el que han estat acompanyats per Ignasi Terraza i Esteve Pi.

Un concert inaugural en el que la nena prodigi de la música catalana ha conquerit el nombròs públic que omplia el claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira entre el que es trobava l’alcaldessa, Elena Bastidas i el regidor de Cultura, Carlos Correal.

Andrea Motis (Barcelona 1995) es va formar musicalment quan tenia 7 anys a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, del barri de Barcelona, com a trompetista primer i saxofonista després. El 2007, amb només 13 anys, va començar a col·laborar amb el grup de jazz Sant Andreu Jazz Band, dirigit pel professor de música i músic Joan Chamorro. Ha participat en nombrosos concerts del circuit català de jazz. A causa de la seva precocitat nombrosos mitjans de comunicació l’han entrevistada o han escrit ressenyes de la seva activitat musical.  La seua veu ha estat comparada amb la de la cantant neoiorquina Norah Jones.

El 2010, amb només 15 anys, grava com a cantant solista un disc d’estàndards de jazz titulat Joan Chamorro presenta Andrea Motis. Recentment ofereix concerts en el denominat Andrea Motis & Joan Chamorro Group.

Andrea Motis esta nit a Alzira

Hui dimecres continua el festival amb un concert dedicat exclusivament a les obres del compositor alzireny, Juan J. Colomer a partir de les 22,30 hores. Prèviament, a les 19,15 hores hi haurà un concert d’alumnes de trompa.

VIDEO (Concert A. Motis i J. Chamorro): http://www.youtube.com/watch?v=TMpwRzX4JpI

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here