Alginet inicia el repartiment del dinar als menuts més desfavorits

0
362

L’Ajuntament d’Alginet, a través de la Regidoria de Benestar social i vist la problemàtica que moltes famílies del poble pateixen en acabar el menjador escolar s’ha adherit a la subvenció de la Diputació per a que cap xiquet es quede sense dinar.

 Els tècnics de Serveis Socials han elaborat un llistat de vora 70 xiquets que, per la situació familiar, es poden vore en risc de malnutrició. Aquests xiquets rebran fins a setembre el dinar per tal d’assegurar una correcta alimentació i per ajudar  les famílies més desafavorides. L’elaboració del dinar corre a càrrec de menjars la cuina, menjars cuca i menjar Mila, tres empreses de menjar a domicili del poble.

La Diputació assumeix 3´30 de cadascuna de les racions, la resta la pagarà l’Ajuntament. Jesus Boluda, alcalde d’Alginet, explicava “la preocupació que té el consistori en que els xiquets del poble estiguen ben alimentats i per la qual cosa, i fins al setembre rebran el dinar per tal d’assegurar una correcta alimentació  d’estos menuts”.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here