20 equips practicaren el bàsquet a la Plaça Major d’Alzira

0
321

Dissabte passat va tindre lloc el Torneig Streetball Sant Bernat organitzat pel Nou Bàsquet Alzira i patrocinat pel Grupo Preventiva Seguros. Com cada estiu, des de fa un parell d’anys, el nostre club va traslladar les cistelles a la Plaça Major d’Alzira per promocionar i fomentar la pràctica del bàsquet a la nostra ciutat.

Fins a un total de vint equips, tretze masculins i set femenins, amb jugadors i jugadores provinents de localitats com Xàtiva, Alberic, Almàssera, València i Benifaió, entre d’altres, van competir des de ben matí i durant dotze hores en les tres pistes instal·lades al centre neuràlgic de la ciutat, a la vista de tots els alzirenys, demostrant l’espectacularitat del bàsquet en esta modalitat de competició de tres contra tres que es juga en una pista reduïda amb una sola cistella.

El torneig, dividit en tres categories -sènior masculí, sènior femení i Sub-18-començava amb la fase de grups pel matí, i ja de vesprada es van jugar les eliminatòries finals i el concurs de KO. En la categoria Sub-18 van arribar a la final dos equips formats per jugadors del nostre club. El «Llaurí United», format per David Galán, Miquel Sanjuan, Jesús Heredia i Rubén Sanjuan, es va imposar a Les «Fulanes de la Ribera” (Tino García, Alfred Andrés i Álex Fernández). Feia entrega del premi a l’equip guanyador Amalia Cuevas, directora del Grupo Preventiva Seguros en Alzira.

En la categoria femenina, que va comptar amb una àmplia representació un any més de les jugadores sèniors i cadets del Nou Bàsquet Alzira, van jugar la final els equips «Aspenta» (format per Àngela Ricart, Susana González, Marta Navarro i Gemma Beferull) i les locals «Cerdes Agres» (amb Inma Sánchez, Melisa Navasquillo, Susana Egea i Oreto García). El trofeu a les guanyadores, lliurat pel regidor Eliseu Candela. Senior Femení

En la categoria sènior masculí es va repetir la final de l’any passat, amb dos equips integrats majoritariament per jugadors de Lliga EVA i Nacional. “Pereres Men” (Sergio Vidal, David Marín i Joan Bellver) i “Disfrutando del Día” (amb Ximo Ródenas, Joan Franco, Felix Climent i Denis Tokaev) protagonitzaren una final molt igualada en la que “Disfrutando del Día” va anar sempre per davant. En els últims dos minuts els de Xàtiva va començar la seua remuntada, que va culminar a falta de cinc segons gràcies a un triple «in extremis» del Sergi Vidal, que servia per emportar-se el trofeu de campions, lliurat de mans del director regional del Grupo Preventiva Seguros, Francisco Sebastián.
Durant l’Streetball Sant Bernat 2013 – 1er Trofeu Preventiva Seguros, també va haver-hi lloc per al concurs de KO, que va ser per a la jugadora de «Aspenta» Susana González, mentre que el premi al millor jugador local va ser per a Carmen Serra, una de les cadets del Nou Bàsquet Alzira.

 

Abans de les finals, i com ve sent habitual, va tindre lloc el tradicional i entretingut partit per la integració, que va enfrontar a dos equips formats per una barreja del Nou Bàsquet Alzira i membres de l’Associació Pro-Discapacitats d’Alzira i la Comarca “Adispac”.

Des del Nou Bàsquet Alzira volem agrair la col·laboració de tots els membres del club, pares i mares de jugadors que, amb molt d’esforç i treball, han fet possible dur a terme este torneig. Volem donar les gràcies també a l’Ajuntament d’Alzira i les empreses col·laboradores que, d’una forma o altra, han estat presents en el torneig, com Farinetes, Base Sportleader i Audio Visión Óptica Alzira.

I, per descomptat, al patrocinador principal del torneig, el Grupo Preventiva Seguros, pel seu recolzament i entusiasme des del primer moment.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here