L’Escola Professional de Música celebrà el fí de curs

0
325

Alumnes graduats

Instruments becats

El passat divendres a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia els alumnes de l’Escola Professional de Música celebraren el fi de curs. En aquest acte comptaren amb la presència de l’Alcalde, Robert Martínez, el President de l’Escola de Música, Juan Martínez, i el President de la Filharmònica Alcudiana, Vicente Avellán. Així com amb el Director del centre i professor de Saxo, Rafa Doménech. 

L’acte fou amenitzat pels alumnes de l’Escola de Música, i aquells que acabaven el Grau Professional van rebre una insígnia de mans de l’Alcalde, Robert Martínez, que els reconeixia la seva trajectòria musical.
Així mateix, a l’esdeveniment també acudiren els músics de la banda Migue Puig i Josep Benavent, que han estat becats per haver agafat un segon instrument.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here