L’Ajuntament d’Alginet recorda l’accident de metro

0
403

Jesús Boluda alcalde d’Alginet

El proper 3 de juliol l’Ajuntament d’Alginet deixarà les seues banderes de la façana del consistori a mitja asta en record al 7é aniversari del greu accident de metro on van morir 43 persones i unes 47 ferides.

 Aquest gest que tracta de no oblidar la tragèdia viscuda al 2006, és un més dels que el poble d’Alginet han estat duent a terme per la sensibilització i recolzament a aquelles famílies que van perdre a algú a aquell tren o han patit les ferides del mateix. El passat 31 de maig, al ple de l’ajuntament, l’equip de govern va presentar la moció sobre la petició d’investigació de les causes que provocaren l’accident de metro a València. I el passat 19 de juny, Paco Manzanaro, vicepresident de l’associació de víctimes del metro i Antonio Galan cap d’estació d’Alginet van a estar a Ràdio Alginet explicant com van viure l’accident i la situació actual dels familiars i afectats.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here