Fí de curs a l’Escola Infantil Municipal de l’Alcúdia

0
370

El passat divendres, l’Escola Infantil Municipal de l’Alcúdia s’acomiadava dels seus alumnes amb una divertida festa de fi de curs.

L’espectacle, que fou presentat per Arnau Soler i Clara Torres, comptà amb les actuacions dels menuts de 0a 3 anys davant un nodrit i entregat públic. En total foren set les actuacions, els més menuts, de 0 a 1 any, interpretaren la cançó de l’Abella Maya acompanyats de la seua mestra Fina, mentre que els de 1 a 2 anys, amb la docent Laura al capdavant interpretaren la Gallina Turuleta, altre grup fou el de la mestra Anabel, amb la música de Tadeo Jones, i per tancar l’actuació dels alumnes de 2 any, la classe de la mestra Amelia ballà la cançó dels Fruitis.
Tres grups es graduaren, i amb les seues actuacions s’acomiadaven dels seus companys i companyes, mestres i del centre en general. La classe 5, amb Isa dirigint-los representaren la cançó de Bailando. Anabel Martínez, mestra de l’aula 6 guiava els seus alumnes en la interpretació de la coneguda Gangnam Style, i per finalitzar amb l’espectacle musical, els alumnes de l’aula 7, acompanyats per la seua mestra Lys, representaren la cançó Barbara Ann, coneguda per ser la melodia de la publicitat d’uns formatgets. Aquests tres últims grups reberen un diploma per la seua graduació, ja que el pròxim curs s’incorporen al “cole dels majors”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here