Los Garceaos en infantils i Siveo en cadets campions de les 12 Hores de Futbol Sala de Carcaixent

3
356

Els equips Los Garceaos en la categoria infantil i Siveo en la cadet es proclamaren, el passat cap de setmana, campions de les 12 Hores de Futbol Sala de Carcaixent organitzades per FUTSACAR.

Los Garceaos derrotaren a Ta Mare en una disputadíssima final en la tande penal de penal deprés d’acabar l’encontre amb empat a 3 gols. Amics de Pérez i Rastro Marco foren els equips semifinalistes.

Mentre, en cadets, Siveo golejà Els de la Cotxera en la final per 14 gols a 1. Foren semifinalistes, Simoncelli i Equip Crow.

Los Garceaos dirigits per Toño i Eduardo Alberola


Siveo campió de la categoria cadet

3 Comentarios

  1. Que guay m’alegre molt de llegir aquesta noticia xq crec q es la primera q llisc en aquest diari q no tinga q vorer en Politica. En sta noticia no opinara ni dira res ningu xq no importa a ningu. Es trist q com no es d politica no t morbo xro be aixina es la gent q llig aquest diari. I tenen raó quan diuen Carcaixent bona terra i mala gent. Espere llegir mes noticies interesants com esta o com coses q ocorreguen en el poble i dixeu ja d fer politica barata x açi q ja canseu.

  2. Amic Pablo. Sense cap acritut com deia aquell, significar-te que en Riberaexpress apareixen tantes notícies o més que no tinguen res a veure amb la política.
    En el cas de Carcaixent, és cert que els comentaris estan molt polititzats, però a més de la notícia sobre futbol sala a que et refereixes, entre les últimes penjades pots trobar-ne algunes, com el Premi guanyat per la professora Conxa Rovira,el concert a benefici del Banc d’Aliments, el concert de fí de curs de la jove orquestra, la pèrdua de control de la família Suñer sobre el camp de golf La Galiana… i pel que fa a la resta de la comarca hi han un bon grapat. Per exemple en Portada figura la gesta d’un tenista d’Alzira que en una setmana ha aconseguit ser el campió d’Espanya en cadets i en júniors.
    Moltes gràcies per seguir-nos, a bon segur que tots els dies trobaràs notícies que no tenen res a veure amb la política.
    Salutacions!

  3. Amic Xavier no es una critica x a vosaltres i se q hi han mes noticies xro es q e l’apart de Carcaixent sempre es lo mateix, la critica es x als politis o la gent q forma part dels partits, q estan a l’espera d q isca una noticia de politica x a ficarse verts i crec q x açi no deurien d fer politica. Comentar q comenten el q vuigen xro esto es un diari digital no el Salvame. Jo admire el treball q feu, xro en dona rabia q en esta noticia no comenten ningu res com en moltes altres, en canvi ara ficara jo una noticia de politica estaria a tope de comentaris xro be aixo en lo q t la gent d’este poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here