Javier Pérez: «L’Alzira pujarà però si econòmicament nò és viable renunciarem»

0
487
Javier Pérez en el camp de Venecia

Javier Pérez en el camp de Venecia

El president de la UD Alzira, Javier Pérez, espera que la de hui siga «una nit màgica» per a la família blaugrana, i no pot ocultar l’optimisme davant el resultat del partit d’esta vesprada a Cantàbria davant la il.lusió i la fam de victòria de l’equip i de l’entrenador. Els de la Ribera necessiten empatar a més d’un gol ó guanyar per aconseguir l’ascens.

A lo millor hi ha prima

La setmana pasada la plantilla es va repartir el taquillatge fet davant el Tropezón; un total de 4.500 euros dels 8.700 recaptats i mitjançant Riberaexpress el president anuncia que «hui a lo millor tenen prima».

Vol que la UD Alzira deixe a Tanos «la imatge d’un equip gran» i tot i els problemes econòmics, segons reconeix, que comportaria l’ascens a 2ª B, «ara el més important és guanyar el partit».

Amb els peus a terra, Pérez advertix que en cas de pujar «si, econòmicament no és viable, renunciarem a la categoria». Una de les exigències de la categoria de bronze del futbol espanyol és que el club deuria dipositar un aval d’entre 125.000 i 200.000 euros, segons la quantia de les denúncies que tinga presentades.

La directiva alzirenya està tocant moltes portes, però la situació econòmica és molt complicada i no ajuda gens ni miqueta a complaure  les llògiques  il.lusions esportives d’una plantilla i d’una afició. Per exemple l’alcaldessa d’Alzira en una recent reunió els ha manifestat que «fins que l’Ajuntament no tanque l’any no pot dir-mos res». A més «estem negociant amb les empreses perquè patrocinen l’equip bé individualment, bé de forma conjunta».

Amortitzats 30.000 € d’un deute de 660.000

El deute arrossegat d’anteriors temporades -605.000 euros + 58.000€ de l’escola- és l’espasa de Damocles

que amenaça constantment el club. I això que els actuals dirigents, han fet els deures, per primera vegada en els últims temps; segons el president, «acabarem la temporada amb un xicotet superàvit, prop de 1.000 €, després d’amortitzar al voltant de 30.000 €».

La principal suma amortitzada, un total de 16.000€, s’ha destinat a pagar deutes a jugadors, alguns corresponents a fa tres temporades. Uns 10.000 euros per pagar a la Federació i quantitats menors com el pagament de dos arbitratges pendents.

No podem pagar 800 € mensuals a un jugador

El president blaugrana lamenta no poder oferir 800 euros mensuals a un jugador que és prou habitual en 2ª B. La pròxima temporada «continuarem pagant entre 300 i 400 €». És conscient que varios titulars  han rebut ja ofertes d’altres clubs, «no podem pagar més, any rere any hem de reduir el deute, el que vullga quedar-se és quedarà i el que no…»

Una nit màgica

El balanç esportiu i econòmic es farà en una assemblea que el club convocarà durant el mes de juliol, però ara la directiva assaborix el finaal d’una temporada de somni, «la veritat és que el mes d’agost passat quan ens ferem càrrec de la direcció del club no podia imaginar-me açò, fins i tot vaig pensar que podiem ser campions, la llàstima va ser la derrota en Utiel».

Però com diu Pérez, economia al marge, el club i la ciutat confien que la de hui serà «una nit màgica». Una màgia que pot començar cap a les 8 d’esta vesprada, sinò hi ha pròrroga, hora prevista perquè acabe l’encontre entre el «Trope» i la «UDE» en el municipi càntabre de Tanos.

Riberaexpress (text i fotos)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here