Alberic entrega els Premis Literaris Escolars «Rafael Giner»

0
651

El dijous passat es va celebrar al Teatre Liceu d’Alberic, l’entrega dels Premis Literaris Escolars “Rafael Giner” 2013, per alumnes d’Educació  Primaria,en el que participaren les tres escoles de primaria i el IES, d’Aberic, patrocinatd per la Familia Giner Ugartondo, desde fà mes de trenta anys.

 L’acte el presentà Ramón Llull, i en primer lloc va donar pàs a Antoni Sales, per a recitar dos poemes, i a continuación cada alumne premiats va recitar una poesía del llibre   “El meu món en quatre estacions”, dels autors Maria Angels Chavarria i Josep Lluis Doménech, que es trovaba present.

Cal dir que Josep Lluís Doménech, fill d’Alberic, Academic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, membre de l’Associació de Cronistes del Regne de Valencia i croniste Oficial d’Alberic, escripttor de mes de 100 llibres, professor…..va contestar a l’entrevista que li và fer Ramón Llull, relacionades al llibre presentat, amb soltura, magnànim en paraules i defensor del valencià i lo valencià, com és habitual amb ell.

 La taula presidida per l’Alcalde, Antonio Carratalà, la Regidora de Cultura; Josep Lluis Doménech i Zornoza, un membre de la Familia Giner Ugartondo,  Andrea Peris i Aliaga, Regina de la Fira i Festes 2013, i els Directors dels Col-legis: La Milagrosa, Regina Martorell;

Jose Manuel Bachero, del CEIP El Convent, i Arturo Pons del CEIP Rafael Comenge.

Son els que donaren els premis als guanyadors.

 PREMIATS:

 CEIP LA MILAGROSA

1er, Nayara Pérez Mercado–2on, Inés Garcia Torres-3er, Marta Vives Estarlich

4t, Eila Martínez De La Casa Pérez–5é, Raquel Lledó Vives–6é, Maria Moscardó Martorell.

 CEIP EL CONVENT

1er A.- María Guillem Giménez-1er B, José Pons Garcia-2on A,Victor Fernàndez Escrihuela-2on B, Paola Guillem Blasco-3er A, Joan Calabuig Garcia-3er B, Ramón Sarrià Seglar-

4t, Marina Pérez Zornoza-5é, Roser Martorell Briz-6é, Tania Larisa Laurica.

 CEIP RAFAEL COMENGE

1er A, Pau Valero Miralles-1er B, Iker Casasola Benavent-2on A, Carla Pedrón Alborch-2on B, Arturo Vicent Briz Diez-3er A, Maria Mompó Beret-3er B, Alba Vives Bono-4t A, Vicent Sanz Hernàndez-4t B, Alberto Benavent Alexandre-5é A, Antonio Mollà Benavent-5é B, David Ortiz Armiñana-6é A, Ana González Martorell-6é B, Amparo Ferrer Mestre-6é C, Guillermo Jarque Serrano

 IES CONSUELO ARANDA

1ér ESO D, Elisa Bisbal González – 2on ESO, Alicia Sanchis Gil.

Eduardo Sala / corresponsal

Fotos: Ricard Cervelló

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here