La UD Alzira fa l’últim viatge cap a la glòria

0
443
Valiente i Gis, poden ser titulars en Tanos

A les 8 i cinc minuts d’este matí l’expedició blaugrana iniciava el seu definitiu viatge cap a la glòria, en un autocar que deurà recòrrer al voltant de 800 km per arribar a la terra promesa, la 2ª B.

Una categoria que passa per terres banyades pel Cantàbric, un mar prou més fer i embravit que el  nostre pacífic i tranquil Mediterrani.

En els minuts previs a la partida d’Alzira -hi havia una segona estació a Torrent- hi havia un bon ambient i excel.lent humor entre els jugadors que no parave de fer-se bromes. Al canterà Valiente l’últim en arribar, quan l’autocar ja calfava motors, li volien fer pagar la clàssica multa per endarrerir-se sobre l’hora prevista, encara que ell jurava i perjurava que eren les 8 en punt. Viatja la totalitat de la plantilla, inclòs el lesionat Jorge Martínez per estar units davant una difícil missió.

10 hores de viatge

El delegat blaugrana Toni Hernández aconseguia, finalment ficar ordre i l’autocar de la glòria eixia en direcció a Santillana del Mar on faran nit, pera arribar cap a les 6 de la vesprada.

A Tanos els espera un «Trope» com és conegut popularment el rival, amb la mateixa il.lusió que els riberencs tot i tindre una baixa important en la defensa, la del número 6, Nando, que unit a la del lesionat Edu Ceballos, farà que els càntabres no puguen jugar sense cap dels dos centrals titulars.

Per contra el tècnic Lolo Herera recupera el centrecampista, Luis González.

En Torrelavega els espera una temperatura prou més suau que la patida fa 15 dies a Badajoz, segons les previsions a les 6 de la vesprada, hora prevista perquè començe la finalíssima, els termòmetres registraran entre els 20 i els 21º.

90 anys contra 30

A eixa hora s’enfronten els 90 anys d’història de la UD Alzira davant les, només tres dècades del CD Tropezón.

Els alzirenys estaran arropats al camp Santa Ana per un centenar d’aficionats, a la cervesseria Amadeus per altre centenar de tiffosi blaugranes que veuran el partit per televisió, mentre algun que altre miler tindrà l’orella pegada al 107.9

Els jugadors moments abans de viatjar a Cantàbria

d’Alzira Ràdio per donar el seu particular alé mitjançant les ones.

«Els he dit que vagen a mort», ens ha confessat a Riberaexpress, Un il.lusionat president que no volia anticipar la festa que el dilluns se montarà a Alzira, cas de superar l’eliminatòria, perquè dona «mal fario».

Els de Dani Ponz, que estan estan obligats a marcar, pujaran sempre que guanyen el partit o empaten a més d’un gol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here