Kaoba i Garrotades disputen hui la final del Concurs Jerok a Simbiosi d’Alzira

0
249

El grups Kaoba i Garrotades competiran esta nit, a Alzira, en la final del Concurs Jerok per ser el representant valencià a l’Acampada Jove 2013. Serà a la Sala Simbiosi a partir de les 23,30 hores.

L’entrada 2€ amb consumició.

Festa amb La Xaranga La Fúmiga

D’altra banda la mateixa Simbiosi serà, este dissabte a les 12 de la nit, l’escenari d’una festa amb la Xaranga La Fúmiga.

Decidiu què voleu cel.lebrar… Les vacances, inici de l’estiu, la fi dels exàmens, l’inici de les recuperacions, aniversaris, acomiadaments, casaments, divorços, presidència de comunitat de veïns… i nosaltres li posem banda sonora! Res «pastelón» eh! Molta juerga i despiporre, com ens tenim habituats els uns als altres! No podeu faltar ningú dels habituals i ens agradaria vore noves caretes!!

Com sempre volem agrair-vos la vostra companyia i per aquesta raó sortejarem al llarg de la nit motxilles, camisetes, entrades per al II FumiFest, SOPAR per a 2 persones a CA BORET; estrenareu el nou photocall, projeccions de fotos d’anteriors esdeveniments, vídeos, nou repertori, regal de xapes als primers que arribeu, etc.

L’entrada anticipada (10€) inclou 3 cubates
Punts de venda: Ca Boret, La LLibreria (C/Hort dels Frares) o per internet (http://bit.ly/festaxarangalafumiga-29juny -alzira)

 L’entrada en taquilla (10€) inclou 2 cubates i un xupito.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here