Dos individus armats atraquen una joieria a Alberic després de lligar i agredir el joier

0
364
La joieria atracada este matí

 Al voltant de les 5 de la vesprada d’ahir la Joieria Colomina d’Alberic situada en el carrer Ramón i Cajal, va ser atracada per dos individus a cara descoberta, i al pareixer armat un d’ells amb una pistola.

 Els atracadors, esperaven al joier, i l’abordaren quan  obria l’establiment, tot seguit l’agrediren, el lligaren i el tancaren en els servicis, per poder buidar la joieria.

 Una vegada fet l’atracament, el joier va ser alliberat i traslladat a l’Hospital de la Ribera per fer-li un reconeiximent metge, i cap a les 8 de la vesprada, era traslladat a les dependències de la Guardia Civil d’Alberic, per a prestar declaració.

Contusions i ansietat

Segons la Policia Local d’Alberic, “Una veïna que va presenciar els fets, els va avisar, i una patrulla, que va fer acte de presència immediatament, va trobar a José Colomina, amb contusions pels colps rebuts i amb estat d’ansietat. Els agents portaren el joier a l’ambulatori d’Alberic, per a que li feren un reconeiximent metge.

No és la primera vegada que este conegut joier d’Alberic, patix un atracament.

La Guardia Civil i la policia Científica,  intervenen en aquest cas arran l’avís d’un veí a la policia local, i no es descarta que en poc de temps, siguen identificats els autors, ja que la joieria disposa d’una cámera de vigilància encarada a la façana de  l’establiment.

 El malestar i la incertessa  entre el colectiu de les joieries d’Alberic, es molt preocupant, ja que de vegades el atracament, passa a ser robatori, i a més hi ha violència per part dels atracadors, essent les indemnitzacions de les companyies d’assegurances molt baixes.

Eduardo Sala / Corresponsal

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here