Víctor i Jéssica, guanyadors a Sueca de la I edició de Meneja’t i Canta

0
338

El duo de ballarins format per Víctor i Jessica va resultar el guanyador del primer premi en la gala final del concurs Meneja’t i Canta, una iniciativa organitzada pel Consell de la Joventut, amb el patrocini de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, amb l’objectiu de promoure el talent artístic dels joves del municipi.

El Centre Municipal Bernat i Baldoví es va omplir, dissabte passat, per a presenciar les actuacions dels onze grups, duos i solistes finalistes, entre els quals es trobaven ballarins i cantants de diferents estils.

Després de l’actuació de tots ells, el jurat, format per professionals qualificats, va decidir que el duo de Víctor i Jessica, que van interpretar coreografies de balls actuals, es convertira en guanyador d’esta primera edició. A més d’un xec de 500 euros patrocinat per la Regidoria de Festes, que els va entregar el regidor, Dimas Vázquez, per a realitzar compres en els comerços associats a Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, els guanyadors actuaran durant les Festes Majors de setembre. El grup Atopeton es va fer amb el segon premi, un xec de 300 euros per a comprar en comerços del municipi, patrocinat per la Regidoria de Joventut, que van rebre de mans de la regidora, Raquel Tamarit. Finalment, la cantant María Osca va aconseguir el tercer premi, consistent en un xec de 200 euros per a comprar en el municipi, patrocinat per Arrima’t, que li va entregar Senent Ortega, membre de l’associació.

Des de l’organització es mostren molt satisfets amb l’èxit de públic i participació que ha obtingut esta primera edició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here