Albiol (EU) exigeix l’alliberament de l’AP-7 aquest estiu

0
255

Marina Albiol, diputada d’EUPV, assegura que l’encariment dels preus de l’AP-7 en els últims quatre anys, farà que una autopista ja escassament transitada com l’AP-7, es buide, “molts utilitzaran com alternativa una ja congestionada N-340, agreujant aquest estiu els problemes de tràfec que pateix aquesta carretera des de fa anys”.

Albiol exigeix al Consell que liberalitze l’AP-7 aquest estiu per pal·liar els problemes de tràfic de la N-340, “demanem la gratuïtat d’aquest servei amb caràcter general i no solament per al tràfic pesant com s’ha dut a terme en el passat”, i afegeix, “continuem apostant per l’alliberament total de l’AP-7 el més aviat possible, però considerem prioritari donar solució als problemes de mobilitat aquest estiu”.

La diputada considera que és una falta de responsabilitat total per part del govern al permetre que la Nacional 340assumisca tot el tràfic aquest estiu, “la N-340 és una carretera extremadament perillosa, de fet la DGT marca 4 punts negres en aquesta carretera al seu pas per la província de Castelló, mentre tenim una autopista, molt més segura, però infrautilitzada perquè cal pagar”.

La parlamentària assegura que una carretera en estat òptim i en perfectes condicions per a la conducció, amb un recorregut perfecte per a connectar els municipis de la costa, “ha perdut un 30% de vehicles en els últims quatre anys degut a l’elevat peatge i a la crisi econòmica aquest vial es troba absolutament infrautilitzat”, i afegeix, “l’alliberament descongestionaria una saturada N-340 i solucionaria una part dels problemes de connectivitat per carretera que pateixen les comarques de Castelló”.

A més, la diputada assegura que l’augment del peatge un 14% en els últims anys no fan d’aquesta autopista una opció per a viatjar per carretera, “la gent prefereix alternatives gratuïtes, com la nacional, aquesta tendència s’agreuja en la temporada estival, quan molta gent de Castelló viatja a la platja”.

La representant d’Esquerra Unida reclama una AP-7 gratuïta d’una vegada per totes, ja que assegura, “el vial de pagament està completam

L’AP-7 al pas per Algemesí

ent amortitzat per l’empresa Aumar, no existeix cap excusa perquè no torne a mans públiques i els ciutadans i ciutadanes puguen utilitzar-la gratuïtament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here