Les platges de Sueca s’ompliren en la Nit de Sant Joan

0
287

La Regidoria de Sanitat i Prevenció Comunitària du a terme una campanya per a evitar l’abús de l’alcohol entre els més joves

Les platges de Sueca van tornar a omplir-se anit de centenars de persones que van acodir per a botar les onades i complir així amb la tradició. Les condicions climatològiques, amb una temperatura inferior a la d’altres ocasions, i el fet que la festivitat caiguera en diumenge, va poder influir en que la quantitat de persones que es van desplaçar no fóra tan elevada enguany. Tot i això, van ser molts els que van disfrutar d’una nit de festa.

Per part de l’Ajuntament de Sueca, la Regidoria de Sanitat i Prevenció Comunitària va instal·lar una taula en el passeig de les Palmeres per a informar els ciutadans, especialment als més joves, dels perills del consum de drogues i alcohol. A més de díptics i fullets, els interessats van poder comprovar com funciona un alcoholímetre, inclús fer-se la prova. Per a tots aquells als quals els va donar negatiu el resultat, la Regidoria va instal·lar una atracció mecànica amb la qual molts joves van poder disfrutar. A més, i donada l’afluència de persones que s’esperava, la Regidoria de Sanitat va preparar també un dispositiu especial, de 23 a 5 hores, amb el servei d’una ambulància atesa per un metge i un ATS, així com la col·laboració dels membres de Protecció Civil.

La Regidoria de Festes va oferir, a les 12 de la nit, en el passeig marítim de les Palmeres, el tradicional castell de focs d’artifici, de la Pirotècnia Ricardo Caballer; i la Regidoria de Turisme va oferir, en el mateix passeig marítim, una discomòbil que va impregnar de festa l’ambient. També va facilitar un servei gratuït d’autobusos per a poder desplaçar-se fins a la platja des de Sueca. Per la seua banda, la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha informat que la nit va discórrer dins de la ‘normalitat’, excepte puntuals conductes incíviques que van molestar alguns veïns de la zona. No es van produir accidents de circulació, detencions ni ofegaments. Tampoc es té constància de desplaçaments a centres de salut per comes etílics.

Finalment, la Regidoria de Serveis Municipals ha informat que, a les 7.30 hores del matí, finalitzava el dispositiu especial de neteja, i que les platges a eixa hora es trobaven en perfecte estat per a l’ús i gaudi dels banyistes. Des de les 4.30 hores, 18 operaris, tres tractors, una màquina retroexcavadora i una pala frontal, han retirat 10 tones de fem de la zona marítima de Sueca, 15 tones menys que l’any anterior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here