L’escola de futbol Ciutat d’Alzira FB va entregar ahir els trofeus i medalles als jugadors més destacats de la temporada 2012-13 que contà amb la presència dels regidors, Eliseo Candela, Faustino Andújar i Diego Gómez, a més del president de la UD Alzira, Javier Pérez.

Este acte es l’últim amb Xavier Espanya en la presidència del Ciutat d’Alzira on ha estat deu anys en la directiva i els dos últims al capdavant del club.

Espanya va fer tot un recordatori de l’antic club Alquerieta CF, al que la directiva salient va reconvertir en Ciutat d’Alzira FB.

Ha destacat el logro de les instal.lacions ubicades a la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar, la contractació de Pepe Casado com a director esporitu i el TORCAF, «uns dels tornejos més reconeguts de la comarca i de la província».  Va elogiar la important figura de Casado per al futbol local i comarcal, recordant que havia ha dirigit les escoles de la UD Alzira, del Polinyà CF i del mateix Ciutat d’Alzira i afirmà que l’Alzira esportiva «està en deute amb Casado, que recentment va rebre el Premi Important de la Federació Territorial Valenciana de Futbol».

El fins ara president també ha resaltat l’acord de fidelitat amb la UD Alzira i les «excel.lents» relacions amb el club veí des que Javier Pérez ocupa la presidència.

Xavier Espanya s’acomiadà manifestant que el futur del Ciutat d’Alzira «està assegurat en mans de la nova directiva que conta amb joves preparats i amb ambició».

El nou president, Santi Garés, va revelar que la seua directiva està formada per un total de 17 membres i que en breu donarà a conèixer el seu projecte per a les pròximes temporades.

Per la seua part Casado va fer un repas a la trajectòria dels diferents equips durant laa temporada que ara culmina.

Mentre el regidor Eliseo Candela que va sustituir en l’acte al titular d’Esports, Manolo Nebot, elogià el treball de la directiva salient i desitjà «el millor» per a la nova junta que encapçala Santi Garés.

 Gabinet Premsa

CIUTAT D’ALZIRA FB