La UD Alzira esvara davant un dur i aguerrit Tropezón al Lluís Suñer Picó (1-1)

2
450
El gol de David Verdú

La UD Alzira sols ha pogut empatar davant un competitiu i aguerrit Tropezón tot i avançar-se en el marcador i disposar de les millors ocasions.

David Verdú feia el primer gol de la vesprada en el minut 22 en un potent xut des de fora de l’àrea, però el conjunt de Cantabria empatava en el minut 19 de la represa mitjançant Perujo aprofitant un rebuig del meta Flor i amb la col.laboració del pal dret.

Els alumnes de Dani Ponz estabellaren dos balons en el travesser, però tingueren serioses complicacions per inquietar el porter visitant davant l’ordenada i forta organització defensiva del Tropezón. La fusta rebutjà un canonada d’Óscar Prtas en el 28 de la primera part i de nou el travesser evità un autogol al rebutjar de cap un defensa càntabre.

Els de Tanos pogueren guanyar el partit en el 77 quan Rafa es quedà tot sol davant Flor però Mateos evità el gol tot i que l’entrenador visitant reclamà la pena màxima en eixa jugada. La última ocasió del partit va estar en les botes del davanter brasiler William que superà per velocitat la defensa peró el seu xut colpejà el lateral de la xarxa de la porteria visitant.

Pierrick per Valiente

Alguns creuen que el canvi ofensiu de Pierrick per Valiente va estar clau sobre tot perquè des que el canterà abandonà el terreny de joc les contres càntabres foren més perilloses, com ho demostra el gol i després l’ocasió de Rafa.

L’empat deixa amb un lleuger advantatge als càntabres que amb un empat a 0 pujarien a 2ª B, mentre els de la Ribera necessiten marcar al menys un gol per tindre opcions de guanyar esta decissiva eliminatòria.

Alineacions.-

UD Alzira; Flor, Prtas, Onrubia, Valiente (Pierrick m.67), Coke, Mateos, William, David Verdú, Gisbert, Micó (Campos m. 72) i Ortega.

CD Tropezón; Iván, Mora, Cote, Estrada (Héctor m.83), Alberto, Nando, Dorronsoro (Antoñán m.73), Víctor, Perujo, Rafa i Álex.

Árbitre; Rubén Ruipérez. Amonestà per l’Alzira a William i Micó i pel Tropezón a Estrada, Alberto i Nando.

Gols: 1-0.David Verdú m. 22. 1-1 Perujo m. 74.

Prop de 2.000 espectadors al Suñer Picó que contà amb l’assistència del president de la Diputació Alfonso Rus i de l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas.

 

2 Comentarios

  1. El míster de l’Alzira va llançar a perdre un partit que semblava resolt ¡Vaja canvis! Ja ens explicarà perquè lleva a Valiente, amb el bon partit que estava fent, per a posar a un Pierrik que ni sap ni vol. Lo de Marcos Campos ja clama al cel. Sembla que siga el seu fill. En fi, ànim equip i a guanyar a Cantàbria. Anem tots a espentar-los.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here