500 persones en el «Dia del Cavall» en Ri.os.car d’Alberic

0
363

Carruatges i genets, impresionaren als veïns al seu pas pels carrers d’Alberic , dins dels actes de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2013, en la cercavila celebrada el diumenge 16 de juny.

 L’eixida es va realitzar des del Restaurant RI.OS.CAR, encapçalant la comitiva la carrossa de la Reina de Festes Andrea Peris, i Festeres, vestides d’andalussa, seguides per mes de 50 genets i al voltant de 40 carruatges, plens de gent.

 Feren una primera parada d’ avituallament, en el Sector R, i la segona en el Bar Regional, que els va convidar a tots els participants i presents, amb beguda fresca, frivolitats i entrepans, per a després reprendre la marxa cap el punt d’eixida, on el cavall, els genets i l’escola del Rioscar,  oferiren un brillant espectacle.

Genets, participants:

Marc Garcia, de Carcaixent, Vicent Talavera d’Alberic, Juan Ribes, de Carlet, Pedro. De Sant Vicent del Raspeig, Maica de Benigánim, Torero, de Carlet. Misteri de Carcaixent, feren exhibició d’Alta Escola.

Vicent Escribà “pantaló, amb carruatge, i Isabel, de Carlet,vestida de Sevillana,  ballaren al ritme de la música, amb maestria i gràcia.

  L’Escola de Volteig del RI.OS.CAR, amb Oscar Oliver,director, Salva Pérez, entrenador, i alumnes, feren una demostració del que havien aprés, sent molt aplaudides les seues evolucions sobre el cavall, i causant grata impressió entre els assistents, per l’alt nivell demostrat.

 Mes de 500 persones, entre genets, acompanyants en els carruatges i públic asistiren a les evolucións en el picadero de “Doma d’Alta Escola” i de Volteig.

Óscar Oliver i Jordi Rubio, organitzadors, es mostraven contents, per com havia anat, i el alt nivell de tots els participants en les demostracions de Alta Doma i els alumnes de l’Escola de Volteig del RI.OS.CAR.

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here