Maria Esplugues en majors i Paola, Maria, Almudena i Alma en infantils candidates a presidir els 125 anys fallers d’Alzira (VIDEO)

0
595

La fallera major de l’anterior exercici de Sant Andreu, Maria Esplugues Torró, és la única candidata a sustituir a la fallera major d’Alzira Mer López.

Més competit està l’elecció de la fallera major infantil d’Alzira doant que hi han quatre candidates; Paola Matamoros Moreno de Sant Andreu i tres de Camí Nou, Maria Nácher Rodríguez, Almudena Molina Sales i Alma Martorell Huguet.

Maria Esplugues ja té la seua cort d’honor a punt, amb Miriam Roca Enriquez de Pare Castells, Lidia Fábregues Roses de Plaça La Malva, Casandra Ferrer Tatay de Doctor Ferran, Sandra Bargues Oliver de La Gallera, Yaiza Grau Marzal de Camí Nou i Blanca Gomis Peris de Sants Patrons.

Mentre la cort d’honor infantil la completaran, Yulema Mª Temprado Fortes de Plaça Alacant, Maria Gómez Gadea de Sant Andreu i Judith Sales Palau d’Avigunda del Parc.

Les candidates han protagonitzat esta vesprada una sessió fotogràfica davant els mitjans de comunicació locals al Museu Faller i es preparen per la presa de contacte que tindran amb elles els presidents de les respectives comissions falleres d’Alzira.

El veredicte final es coneixerà el 6 de juliol al Gran Teatre i les elegides tindran l’honor de reinar en una nay faller espepcial en commemorar la JLF els 125 aniversari de les falles d’Alzira.

VIDEO (Isaac Candel)http://alzirateveu.es/noticies/2013-2/2013_06_20-JUNTA-LOCAL-FALLERA-D%C2%B4ALZIRA-ENS-PRESENTA-LES-CANDIDATES-PER-FALLERES-MAJORS-D%C2%B4ALZIRA.html

Totes les candidates en el Museu Faller

Les quatre candidates a fallera major infantil

Maria Esplugues la única aspirant a fallera major d’Alzira