El Pater assessora i tramita la creació d’empreses en «Enrédate Alzira»

0
233

El Pacte Territorial per a l’Ocupació en la Ribera (PATER) estarà demà, a través del seu Punt d’Assessorament i Inici de Tramitació (PAIT), present en la jornada “Enrédate” que se celebrarà demà dia 21 de juny en la Casa de la Cultura d’Alzira. En esta jornada el PATER disposarà d’un estand on s’instal·larà el PAIT que estarà a disposició de totes aquelles persones que vulguen crear una empresa, donant-los informació, assessorant-los i tramitant-los l’alta com a empresa.
El PAIT, integrat en el Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE) del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, té com a funció prestar serveis d’informació i assessorament als emprenedors en la definició de les seues iniciatives empresarials i iniciar el tràmit administratiu de constitució de la nova empresa de manera telemàtica mitjançant el Document Únic Electrònic, que reuneix en una sola gestió diversos tràmits administratius i formularis.
“Enrédate Alzira” és un encontre empresarial, organitzat pel CEEI València i l’IVACE, que està dirigit tant a emprenedors que volen posar en marxa una activitat coma empresaris ja consolidats. El principal objectiu d’”Enrédate” és detectar oportunitats de negoci i generar sinèrgies entre els assistents. A més d’estands on diverses empreses exposaran els seus productes i serveis hi haurà tallers i altres activitats relacionades amb l’emprenedorisme, a més de la zona destinada a informació i assessorament als emprenedors i empresaris.
El president del PATER, Cristóbal García Santafilomena, ha destacat la importància d’este tipus d’esdeveniments. “És molt important ajudar els emprenedors per a la creació de la seua empresa. Des del PAIT, de manera gratuïta, prestem esta ajuda amb la definició de les iniciatives empresarials i en l’assessorament dels tràmits necessaris per a la constitució de l’empresa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here