Alumnes del Pepita Greus d’Alginet visiten l’exposició «Sent i Respira Valencià»

0
380

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València fa set anys es posà en contacte amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny i proposà que els alumnes de tercer curs realitzaren projectes per elaborar un material gràfic que servirà per a la sensibilització i el foment de l’ús del valencià en l’àmbit dels municipis. L’exposició Sent i Respira Valencià és la mostra d’aqueixa col·laboració. Els alumnes de 1 i 2º de primària del col·legi públic Pepita greus han visitat aquest matí l’exposició a la Sala del Teatre Modern d’Alginet ja que l’ajuntament té un conveni d’assistència Técnica amb la Diputació i , per tant, rep, col·labora i distribueix el material a través de l’Agència de Promoció del Valencià que depèn de la Regidoria de Cultura. Els alumnes han vist els diferents dissenys i han rebut informació de la mateixa. L’exposició estarà oberta fins demà.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here