La falla Pere Morell rebaixa les quotes per al pròxim exercici

0
374

Davant la crisi que actualment estem patint, la comissió de la falla Pere Morell ha desidit adaptar-se als temps i facilitar la possibilitat que els valencians pugam romandre en la nostra tradició.
Es per això que s’han rebaixat les quotes de la joventut quasi 100 euros, habent diferents categories: infantil, junior, cadet i a més s’ha implantat un altra categoria que han anomenat juvenil, formats per jovens d’entre 18 a 21 anys, que també s’ha vist beneficiada d’una rebaixa important.
El president per aquest exercici, Eduardo Expósito, ha manifestat: “amb un compromís amb la societat i donades les circunstancies hem decidit dur a terme aquesta iniciativa, especialment ens hem volcat amb la gent jove ja que solen ser els que viuen dels seus pares i troben més difícil poder permetre’s un “hobbie” sense el permís d’aquests ” afegía el president: “no hem d’oblidar a més que la joventut a l’hora de la veritat son els que transmitixen les ganes de treballar i l’il·lussió a tots els demés, a més per sort la falla Pere Morell compta amb un grup ven nombros de gent d’aquesta edat i que no passa desporveida”.
No sols ahí queda la cosa, a més tot aquell faller o fallera que porte algun amic que no hatja estat censat en els ultims anys tindrà una especie de comissió que se li aplicarà a la quota, podent rebaixant-la notoriament, depenent dels nous fallers que porte a la comissió.
Respecte del més majors, Eduardo ha dit que no descarta una possible rebaixa, tot i que de moment cal esperar a saber quants formarem el cens, si que ha manifestat que “ fa dos anys ja comensarem a ficar facilitats, de fet, els fallers tenen descomptes en la quota per aconseguir publicitats per al llibret a més de per vendre loteria, de tal forma que si es fica prou interés pots arribar a pagar una quota molt reduida, o inclús no pagar gens, i es que no podem permetre que aquestos temps acaben en la tradició que tant ens caracteritza”.
El president ens ha fet saber a més, que també hi hauràn facilitats per als carrecs honorifics encara vacants, “sabem que suposa un sacrifici, però hem aconseguit que siga un gasto assumible”, comentà Eduardo.
Des de la Falla Pere Morell convidem a tots a què passen a informar-se qualsevol divendres sense cap compromís, a partir de les 20:00 ens podreu trobar en el casal, ubicat en la Avda Luis Sunyer (junt a la gasolinera).
No permetem que la crisis acabe en la nostra forma de vida, junts ho conseguirém.

ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PERE MORELL

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here