Culmina amb èxit la campanya de prevenció de robatoris de bresquilla

0
255

La Policia Local d’Alginet ha finalitzat la campanya de vigilància dels possibles robatoris de bresquilla a la localitat de la ribera alta amb gran èxit. El dispositiu especial per a la campanya ha estat format per una patrulla pel dia  i una per la nit, a més  a més s’ha comptat, per primera vegada, amb la col·laboració de la policia Autonómica i la patrulla de cavalleria de la Guardia civil. Els esforços de tots els cossos de seguretat ha fet que no es lamentes cap robatori per part dels llauradors.

En total a Alginet s’han collit al voltant d’un milió i mig de quilos de bresquilla i s’han vigilat 22 kilòmetres quadrats.  Juan Manuel Fernández, inspector de la policia local d’Alginet afirmava que “hi ha que donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest èxit i en especial a la policia autonòmica que és la primera vegada que participa en aquesta campanya”.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here