La diputada d’EU Marina Albiol ha denunciat hui a Alzira el «maquillatge» de les llistes d’espera que fa el Departament de Sanitat de la Ribera i ha ficat com exemple que «tarden sis mesos en fer una ecografia segons alguns usuaris».

Albiol ha qualificat de «preocupant» l’assistència primària a la comarca, davant «el dèficit de professionals existent en estar fa temps congelades les plantilles».

La diputada autonòmica ha explicat que el maquillatge de les llistes d’espera es fa «tancant els expedients i tornant a enviar el malalt al metge de capçalera» i ha afegit «se les saben totes».

A este respecte la portaveu de la Plataforma per la millora sanitària de la Ribera, Eva Mª Guzmán manifestava que, fins i tot, «fan llistes d’espera tot i que el servici és encara inexistent».

Albiol i el coordinador d’EU a la Ribera Alta, Asensi García han reivindicat un segon centre de salut a Algemesí, han denunciat la mancança en assistència sanitària que pateixen Corbera i Llaurí i reivinidcagt un punt d’urgències per als tres municiis del Marquesat; Alfarb, Llombai i Catadau.