El diputat Pañella intervindrà a Carcaixent sobre la «Llei Wert»

0
365

José Ignacio Wert

 Joves amb Compromís Carcaixent ha convidat el portaveu de Compromís en matèria lingüística i d’educació, Josep Maria Pañella, a una xarrada sobre l’anomenada “Llei Wert”, de reforma de l’educació. L’acte tindrà lloc el dimecres, dia 19 de juny, a partir de les 19.00 hores, al Centre d’Empreses, situat al C/ Marquesa de Montortal, 54, de Carcaixent.

El projecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), més coneguda com a “Llei Wert”, du camí de ser la setena reforma de la democràcia en esta matèria. El Govern de l’Estat pretén aprovar-la amb la majoria absoluta que gaudeix el Grup Popular a les Corts. La reforma compta amb l’oposició de tots els sectors afectats (professors, alumnes, pares, etc.). Es tracta d’una nova imposició del PP, que afavoreix la privatització i la mercantilització del sistema educatiu.

Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís Carcaixent considera que “una reforma educativa de tanta envergadura cal que compte amb un ample consens”. I afegeix que “si finalment les Corts aproven la redacció actual del projecte de llei orgànica, es produirà un greu retrocés dels valors democràtics i un atac a la presència normalitzada del valencià en el sistema educatiu. A més Natxo Escandell, apunta que “més que una reforma es tracta d’una autèntica contrareforma, ja que castiga la diversitat cultural i lingüística i suposa un retrocés quant a la igualtat d’oportunitats”.

Compromís sempre s’ha caracteritzat per la defensa d’una educació pública, de qualitat i en valencià, que fomente els valors democràtics i la diversitat cultural.

Joves amb Compromís
Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here