El Cadet A de l’Alginet jugarà la pròxima temporada per primera vegada en l’autonòmic

0
139

El Cadet A d’Alginet va rebre ahir de mans de l’alcalde, Jesús Boluda i del regidor d’esports, Salvador Escutia, la insígnia del municipi en agraïment a l’esforç esportiu de la temporada. El Cadet A es va proclamar campió de lliga i guanyador de la promoció d’ascens. L’esforç dels jugadors ha situat a l’equip per a la pròxima temporada en autonòmic. Aquest fet és una cosa històrica ja que mai s’ha produït en la història de l’escola de futbol del poble el poder jugar a la lliga autonòmica.

Així la propera temporada seran dos equips de la Ribera els que militaran en la màxima categoria donat que la UD Alzira ha aconseguit m

El Cadet A amb l’alcalde en l’ajuntament

antindre’s després d’un bon final de temporada.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here