Més de 800 persones en la presentació de la Regina de la Fira i Festes d’Alberic

0
385

Al voltant de 800 persones presenciaren el passat dissabte la presentació de la Regina de Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2013 d’Alberic, Andrea Peris i Aliaga

A les 19,00 h., començà una cercavila a càrrec de la Societat Unió Musical d’Alberic, que va anar arreplegant, en primer lloc a Janet Muñoz Perona, Regina del 2012, després a les 17 festeres del 2013, finalizant arreplegant a la Regina 2013 i fent acte de presencia en l’Ajuntament, on Antonio Carratalá, Alcalde d’Alberic, les esperava en la porta.

 Alvaro Murillo Garcia i Esther Benavent Giménez, foren els presentadors, que anaren donant pas del guió de la nit.

En primer lloc, a la Senyoreta Janet Muñoz i Perona, acompanyada per Francisco Bernal Orduño, regidor de festes, i després una a una a les 17 festeres del 2013,

Senyoretes:

 Vega Aleo Navarro, Clara Alfonso Ferri. Alejandra Bernal Montejano, Rocío Cabrera Cupeiro, Paloma Colomina Giménez, María Combres Martínez, Andrea Francés Martínez, Aitana Navarro Vicent, Belén Ortiz Domenech, Alba María Peris Soler, Natalia Pons Puig, Nuria Sánchez-Elvira Rocher, Esther Sanchis Navarro, Ana Sanchis Nogués, Mónica Santamaría Benavent, Isabel Vázquez Richart, Aloma Villaplana Sáez.

Acompanyades, per els Festers:

Alberto Aleo Brú, Jordi Casanova Bataller, Josep Combres Escuder, Josep Cortés Cervera, Rafael García Piqueres, Carlos Garrido Castells, Adrián Hornero Giménez, Rubén Martín Serradell, Xavier Martínez Marco, Josep Nogués Guerola, Carlos Rey Caldés, Joan Josep Richart Pastor, Rubén Richart Martínez, Sergio Sanchís Fullana, Josep Vicent Sanchís Casanova, Carlos Sanz Donato, Ximo Sanz Martínez, Marc Sarria Piqueres, Roman Viñals Guillem.

Davant el poble d’Alberic que omplia la Plaça de la Constitució, va fer acte de presencia la Regina 2013, Andrea Aliaga i Peris acompanyada per l’alcalde, Antonio Carratalà i Minguez.

Es tradició que Associacións Culturals i Esportives, li rendixquen pleitesia a la Regina, que s’encarregaren de fer-ho:

Vicent Escribà, Associació de Carreters “La Morera; Juan Viñals, Escola Base de Futbol;  Associació Empresarial Polig. Ind. La Marquesa; Musa de la Música, de S.U.M Alberic; Fallera Major. i President, Falla L’Amistat; Fallera Major Infantil, i President, Falla Lo Millor; Falleres Majors e Infantils i els Presidents, Falla El Corral; Falleres Majors e Infantils i els Presidents,Comissió Local Fallera; Ricardo Benavent,Junta Local Fallera.

Per a finalitzar, Antonio Carratalà, va agrair a Janet el seu any de reinat, i ensalzá la figura de Andrea. Aprofità l’acte, per a dir després, “Alberic es un projecte de tots junts i sense la voluntat de tots per a tirar en davant al poble, Alberic no seria mes que una paraula de 7 lletres».

 Eduardo Sala /corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here