«Causa i Efecte» títol del nou disc d’Enderrocks

0
204

L’àlbum, que sortirà a la venda en setembre, compta amb les col·laboracions dels cantants Josep Nadal (La Gossa Sorda) i Javi Ivànyez (Mugroman).

El grup de música en valencià de la Ribera, «Enderrocks», anuncia que Causa i Efecte serà el títol del seu tercer disc d’estudi, que naixerà al setembre d’aquest mateix any. La noticia arriba amb dues sorpreses més, doncs el grup de heavy rock ha llançat un Verkami per tal de finançar un nou àlbum que contarà amb les col·laboracions dels vocalistes Josep Nadal (La Gossa Sorda i Vertigen) i Javi Ivànyez (Mugroman).

A Causa i Efecte,  Enderrocks torna a escriure sobre temes d’amor i desamor, vivències, a la vegada que recupera els arrels de Fills del Xúquer amb algunes lletres sobre temes d’actualitat, de gran consciència social i d’estima a la terra i a la seua gent. Es tracta d’un disc que parla del dia a dia al carrer, de les vides dels valencians, un disc dedicat a totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi, de l’especulació bancaria i immobiliària, i com no, a tota la gent que sempre ha cregut en Enderrocks, un grup que ara torna amb més força que mai després d’un temps d’inactivitat.

Musicalment, i a l’espera d’anunciar més detalls sobre el disc, Causa i Efecte continua amb la línia de ritmes potents i melodies agradoses marcada al segon disc El meu nom és l’oblit. Un dels nous temes contarà amb les veus del cantant de La Gossa Sorda i de Vertigen, Josep Nadal, i del de Mugroman, Javi Ivànyez, els quals han volgut recolzar al grup de la Ribera en un moment àlgid en el que tant Nadal (amb el seu nou grup Vertigen) como Ivànyez (amb Mugroman) acaben de llançar a la venda els seus nous treballs discogràfics i es troben en plena gira de concerts.

El nou projecte del grup riberenc, que es troba en període de gravació als Electric Ladyland Sound Studio de Bonrepòs i Mirambell, veurà la llum a principi de setembre. Serà aleshores quan Enderrocks repartirà les recompenses a tots aquells que participen al Verkami , un projecte online que pretén finançar part de la despesa que suposa gravar un disc mitjançant la compra anticipada del mateix i d’altres productes com samarretes, xapes o el disc El meu nom és l’oblit. Per participar, qualsevol pot accedir a la pàgina mitjançant les xarxes socials del grup o a la mateixa pàgina web. Entre algunes opcions, el Verkami dóna la opció a que el nom de qui participe aparega inscrit al llibret del nou disc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here