La Mancomunitat organitza una jornada formativa sobre «La nova funció pública»

0
266

La Mancomunitat de la Ribera Alta organitza una jornada formativa per a millorar l’adaptació dels funcionaris i gestors públics als nous canvis en l’administració
Amb el títol “La nova funció pública”, la Mancomunitat de la Ribera Alta ha organitzat una jornada formativa destinada als treballadors i gestors públics dels ajuntaments de la Ribera. L’objectiu és desenvolupar les seues capacitats i habilitats professionals per a adaptar-se als canvis en l’administració pública i aprofitar les noves oportunitats que ofereixen. Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, “tots els cursos formatius que s’organitzen periòdicament en la Mancomunitat destinats a funcionaris i representants públics tenen la finalitat de millorar el funcionament de les nostres institucions i els serveis que ofereixen als ciutadans.”
La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc el 17 de juny al Saló d’Actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta i constarà de quatre ponències. En la primera, Víctor Almonacid, secretari general de l’Ajuntament d’Alzira, se centrarà en el paper i les funcions dels funcionaris en la nova administració. A continuació, Mila Ortiz, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alzira, parlarà de l’optimització de recursos i el desenvolupament de competències en les plantilles de les entitats locals i Eva Altaver, periodista de Canal 9, coach i directora de l’Àrea de Comunicació Estratègica, tractarà com motivar als treballadors públics perquè s’adapten als nous canvis i processos de modernització. Per últim, Maria Zabay, llicenciada en Dret, presentadora de televisió i coach, presentarà noves tècniques i habilitats per a millorar l’atenció al públic i la comunicació amb els ciutadans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here