El CB Alginet clausura la temporada entregant medalles i trofeus

0
306
Plantilla del CB Alginet

 EL CB Alginet va fer el passat divendres l’entrega de diplomes i trofeus als equips del club per a clausurar la temporada 2012-2013.

 De mans de l’Alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, del regidor d’esports, Salvador Escutia, i de espònsors del club i directiva del mateix es van fer entrega de les medalles, copes i tots els trofeus aconseguits en aquesta temporada que acaba.

 Els primers en eixir van ser el Benjamins que van rebre una medalla per guanyar tots els partits, a continuació els Benjamí amb medalla per ser campió de la lliga intermunicipal dels jocs esportius de la Comunitat Valenciana. Aleví A amb medalla per ser campions del torneig mini aleví Castelldefels, subcampió XXII Torneig Nacional minibàsquet i subcampió lliga regular autonòmica grup B. L’Aleví B com a subcampió lliga intermunicipal dels J.D.C. L’infantil autonòmic va rebre un diploma per quedar 7é de la lliga regular fase 1 i 8.

Cadet C com a subcampió lliga valenciana zonal i campió de la lliga regular I.R Zonal grup. El Cadet B com a campió lliga regular. El Cadet Femení autonòmic van rebre un diploma per ser subcampiones lliga valenciana i quedar 7é en la lliga regular grup B i 5é fase 2. El Cadet A Autonòmic com a Campió de la lliga valenciana cadet especial i Campió autonòmic de la Comunitat Valenciana. El junior femení autonòmic com a subcampiones de la lliga valenciana i subcampiona de la lliga regular del grup D. El junior masculí autonòmic va estar Campió de la lliga valenciana especial.

El Sènior B com a campió de la lliga autonòmica grup i pujant a la 1a divisió masculina nacional. I el Sènior A com a subcampió de la lliga valenciana.

 A més a més, Alex Lopez Vera, Vicent Greus Lozano i Ion Galarza Pedroso van rebre una placa en reconeixement per la seua participació en la selecció valenciana. Per a tancar l’acte, el CB Basquet Alginet va entregar una placa a Carles Bivia Muñoz en reconeixement a la seua trajectòria en bàsquet des de el C.B. Alginet fins a l’ACB.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here