EU denuncia al Síndic de Greuges la «reiterada obstrucció» de Bastidas amb les seues mocions

0
151

EU d’Alzira ha traslladat al Síndic de Greuges que un total de 34 propostes seues no han estat tramitades per l’equip de govern el que suposa, «una actitud reiterada d’obstrucció i d’arbitrarietat» exercida per la presidenta de la Corpora

Iván Martínez este migdia

ció, Elena Bastidas, segons el portaveu municipal Iván Martinez.

A més l’equip de govern ·ha tractat de forma anòmala 18 mocions incloses com a despatx extraordinari», adverteix la queixa remitida per EU al Síndic de Greuges.

Així EU d’Alzira reclama que les 34 propostes presentades, «siguen tractades en el pròxim plenari ordinari i sense més dilacions».

Este grup municipal prepara. a hores d’ara, altra queixa al síndic, «davant la falta d’informació i transparència» per part del govern local. I reclamarà que «s’alique de forma immediata el que mana el ROF». També que siguen contestades i que «es revise i modifique el Reglament Municipal, donat que aquest contradiu la legislació superior vigent».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here