Elena Bastidas: «Alzira ha gaudit d’una dècada fructífera amb pes polític gràcies al PP»

2
307
José Andrés secretari local del PP
La tarta del desé cumpleanys del PP

Segura, Bastidas, Soler i Andrés a les portes de la Gallera
Regidors populars dels últims anys

L’alcaldessa d’Alzira i presidenta local del PP, Elena Bastidas ha significat esta, durant un acte de partit a La Gallera, que la capital de la Ribera, «ha tingut una dècada fructífera amb el govern del PP».

Una ciutat important i emergent

Bastidas ha fet balanç dels 10 anys que el PP i ell al capdavant, dirigeixen el govern municipal i com a resum assegurava que en este deceni, «els alzirenys han recuperat l’autoestima després d’un govern trist i gris» en referència als que va presidir el PSOE. Fins i tot la primera autoritat local ha significat que la capital de la Ribera «és, ara, una ciutat emergent, important i amb pes polític».

I per remarcar-ho ha recordat les infraestructures i esdeveniment més importants més importants d’esta «dècada fructífera», que ha solucionat «moltes carències», com l’Oficina de Tràfic, la Ciutat Esportiva, la urbanització de Tulell, el Centre de Participació Ciutadana, el MUMA, la «conversió de la Vila en zona de vianants i la solució «en tres mesos» a l’aparició de pesticides en la xarxa d’aigua potable, a més de la declaració per a les falles com a Festa d’Interés Turístic Nacional i el nomenament  de Ciutat Amiga del Infants, entre d’altres.

Projecte per atraure inversions

La intervecnió de Bastidas en el saló Daurat de la Gallera ha tingut alguns moments emotius com el record dedicat a dos regidors ja desapareguts; Rafael Mompó i Javier Altur. I altres que ha qualificat com «complicats», entre ells l’incendi del Gran Teatre.

L’alcaldessa d’Alzira ha finalitzat el recordatori, anunciant un projecte municipal destinat «a captar inversions i atraure empreses per dinamitzar el Parc Empresarial El Pla».

Abans han intervingut el secretari local del PP, José Andrés ; «ens sentim orgullosos d’esta Alzira», ha dit, a més del president comarcal, Rafael Soler; «Elena ha vertebrat la societat d’Alzira».

2 Comentarios

  1. Heu reunit a menys gent, fins i tot, que el PSOE. I quina tristor de cares.

    Per cert, la utilització de menors per fer propaganda política… A lo Fidel. Després del ‘Aló Presidente’ que es casca Bastidas en Alzira Ràdio era el següent pas.

  2. Felicidades. Más allá de la simpatía o antipatía por el PP o por Bastidas , que en estos ultimos 10 años Alzira ha ganado en infraestructuras y servicios es incuestionable. Lo demás es pura anécdota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here