Albert denuncia que el govern de Carcaixent «no està complint el seu programa»

18
456

Carles Albert

El regidor no adscrit de l’Ajuntament de Carcaixent, Carles Albert, critica que una vegada passat l’equador de la legislatura, el Partit Popular i el PSD «no estan complint» amb els seus programes electorals i inclús han tombat propostes que ells mateixos portaven en els seus respectius programes electorals.
Per a C. Albert, aquest fet demostra l’engany que estan patint els ciutadans de Carcaixent, que veuen com les promeses electorals que van fer el Partit Popular i el PSD estan caient en sac foradat. En opinió del regidor no adscrit, està més que constatat que el pacte eixit de les eleccions de 2011 és fruit d’interessos personals i no la unió de dos programes electorals que guien el dia a dia municipal.
Per al regidor no adscrit, el programa electoral hauria de ser una espècie de «contracte» en el sentit dels articles 1254 i següents del Codi Civil, pel qual s’establiria una espècie de «relació contractual» entre, d’una part el o els partits guanyadors i d’una altra els ciutadans de Carcaixent, hagen votat o no, als partits integrants en l’equip de govern.
Propostes com la creació de llocs de treball i el desenrotllament dels sectors industrials, la reforma i l’ampliació de servicis del centre de salut, el desenrotllament del nou parc comercial, la consolidació del campus universitari, la connexió directa amb l’autovia, el manteniment de l’escola taller, la instal·lació de zones wi-fi en distints punts del nucli urbà, les gestions per a la instal·lació de l’estació de mercaderies en la
nostra localitat, el pla local de joventut, les deficiències en el sector agrícola,… són alguns dels clars exemples d’incompliment electoral per part de l’equip de govern.
Per a C. Albert estos fets evidencien la deriva política que ha emprés des de ja fa temps l’equip de govern; deriva que es constata en la gran quantitat d’actuacions que aborden «a salt de mata» i sense un projecte a mig o llarg termini. «El seu únic projecte de ciutat és continuar estar assentats en les seues poltrones, caient en el més absolut immobilisme, esperant que passe el temps i la situació s’arregle per si sola».

18 Comentarios

 1. No ens faça riure Sr. Albert!.
  Crec que, efectivament, vosté és l’exemple més clar del que vosté mateix anomena «engany» als ciutadans de Carcaixent.
  Podria explicar-nos en quin punt es troba la «relació contractual» que vosté va establir amb els ciutadans de Carcaixent que el varen votar, com a part d’un partit del qual ja ni tan sols forma part?.
  Considera que això és un bon exemple de criteri polític i sentit comú o es un engany als ciutadans de Carcaixent?.
  Menut exemple és vosté com per a demanar comptes als altres!.
  I, no obstant, li reconec que les crítiques a l’acció de govern son legítimes; el moment és extraordinariament complicat per a qualsevol governant i segur que els ciutadans estan descontents amb moltes de les decissions que es prenen tant a nivell local, com autonòmic, com nacional. Per tant, no sols és legítim sinò normal que es crittique l’acció o inacció (segons vosté) del govern.
  Si, segons vosté, el projecte del govern local consisteix en que «la situació s’arregle per si sola»:
  -el Decathlon, la planta de compostatge o la granja Ribes-Maravilla son projectes que han caigut del cel, els ha portat vosté o son fruït de l’acció del govern?.
  -el canvi de gestió en la residència d’ancians «Verge d’Aigües Vives» que ha aconseguit mantindre la institució, salvar els llocs de treball i accedir a línies de subvenció públiques per a rehabilitar l’edifici, l’ha fet vosté o és fruït del treball de l’equip de govern?.
  -l’apertura de l’Avinguda Joan XXIII al barri de Santa Bàrbara, després de 30 anys de projectes, l’ha gestionat vosté o ha caigut del cel?.
  -l’enderrocament de l’antic edifici de Correus i la creació del nou espai públic també la fet vosté?.
  -la reducció dels gastos de personal municipal en més d’1 milió d’euros, la reducció del 20% en les retribucions a grups polítics i per assistència a òrgans colegiats, és resultat del immovilisme?.
  -els pesticides de l’aigua, van desaparèixer «per si sols»?.
  -que el pressupost municipal haja passat de un parell de milions d’euros en negatiu a romanent positiu, ho ha aconseguit vosté?.
  En fi, per a ser fruït del «més absolut immovilisme», algunes coses s’han fet.
  I, efectivament, compartisc que els impostos son alts i cal rebaixar-los, que les ajudes socials tenen que ser majors, que s’han de crear llocs de treball, que el campus universitari és un projecte que no s’ha consolidat i moltes coses més però, per favor, no ens done vosté més lliçons d’oportunisme i demagògia: aporte alguna cosa útil i els seus veïns li ho agrairan!.
  Per cert, sempre que he participat en este foro ho he fet com a «opinador»; mai he fet ús de cap altre nom.
  Agrairia al Sr. Espanya que deixara clares les condicions de participació en este foro, per a que tots ho tingam clar (número de comentaris, ect.). Gràcies!.

 2. Opinador, millor dit Ino.

  Es veu que el nou sheriff que hi ha en el PP li ha dit que vosté serà dels que no abandonarà la poltrona perquè ara després de mesos desaparegut torna a vosté a aparéixer per este foro i damunt a exigir-los als moderadors condicions, quan ha sigut vosté el primer que s’ha «desmelenat», si realment volen un fòrum creïble, que es deixen de pseudònims i que cada un que vullga opinar que ho faça amb els seus verdaders noms.

  Respecte a l’engany a l’eixir-me´n del meu partit d’origen podríem parlar llargament, però no donaré eixe gust a certs salsarroseros que estan esperant carnassa. Només li dic, que jo vaig ser qui va posar la cara en eixes eleccions i pels «desmanes» i interessos personals de ciertes persones vaig ser apartat d’una forma de la que ( podríem parlar amb els votants del psoe si estan d’acord amb el que se’m va fer o no) i tal com s’ha constatat la majoria no estava d’acord. A més d’engany als ciutadans res, jo continúe amb la línea política que vaig defendre com a candidat en les passades eleccions.

  Els ciutadans no és que estan descontents amb la seua actuació política a causa de la situació económica. Estan descontents per les falses promeses que se’ls van fer i per la seua forma de governar, totalment totalitària, dictatorial, sense consultar a la resta de partits i sense consultar les decisions als ciutadans. Vostés governen assentats des d’un despatx sense escoltar els ciutadans, tant als que els van votar com als que no. Aixó si, sempre en horari administratiu. De 8 a 3, com si la resta del dia no es pogueren fer coses. AHHHH serà que el salari no dona per a més.

  Ino no intente enganyar la gent, vostés són qui governen, no diga que he fet jo. El poble de Carcaixent em va dir que estaguera en l´oposició i ahí és on estic. Pero si realment és valent i vol comparar el seu treball amb el meu delege’m les seues competències i després comparem.

  Respecte als projectes a què fa menció van ser tramitats abans de que començara la crisi, però si vol podem parlar d’ells:

  -La zona de decathlon tota en juí, sense pagar-nos el 1.300.000 que ens deuen, molts propietaris megahipotecats i en l’estacada pel seu culpa, per ser «bons» amb «empreses amigues».
  -De la granja no parlem que ja parlara la justícia.
  – L’obertura del barri de santa bàrbara és una subvenció amb una important martingala darrere.
  – De correus no parlem que no ens anaba a costar un duro i mire per aon ens ha costat quasi 400.000EUR.
  -Respecte al personal, no em faça rialla, s’han carregat, si literalment s’han carregat a qui han volgut y/o pogut. Els seus ENCHUFATS continuen campant per l’ajuntament.
  -En quant al pressupost, si s’ha tingut romanent positiu (320.000EUR) simplement és per l’acomiadament de treballadors (sense parar-se a mirar si als que es tirava eren necessaris o no, com li he dit els ENCHUFATS ahí seguixen) i per la supressió de la paga extra als funcionaris.

  Respecte a este tema la realitat és la següent: L’any que més ajustos han fet, que han acomiadat a treballadors municipals, que gràcies a Rajoy que els va eximir de pagar la paga extra, només van ser capaços de «ahorrar» 320.000EUR , a mi si governara em donaría vergonya. Respecte al 2013, que diu respecte d’això, RES, perquè ja saben que segurament el romanent serà negatiu a l’haver de pagar la paga extra.

  En quant a aportar propostes no em siga cínic, sap que sempre aporte, (sinó li ho diu a la regidora d´agrícultura que bé que s´ha aprofitat) sinó als fets em remet, curiosament en l’últim plenari vaig aportar una proposta, concretament per a la seua regidoria, el realitzar una gala esportiva amb els distints clubs esportius de la localitat. Que va a fer al respecte, ho farà? Sino ja li dic, delege les competéncies en mi que jo ho faré.

  Ino, la contestació ha sigut massa llarga, però necessitava contestar-te de memòria i sense examinar fins a l’última coma (com fan altres). La realitat és que esteu per estar, per a calfar la cadira i emportar-se’ls a final de mes, no teniu projecte polític, el vostre temps ja ha passat.
  Quan em vaig presentar vaig afirmar que estic a favor de limitar el temps que un representant puga estar. 8 anys i a casa, jo ho vaig firmar i ho seguisc afirmant, en canvi QUANTS PODEN DIR AIXÒ?

 3. Més enllà de les rialles que al Sr. Opinador (o Ino, pareix) li provoquen alguns comentaris
  Hi ha que reparar en el que està d´acord, que en gran part li dona la raó al Sr. Carles Albert.
  Opinador concideix en que:

  «segur que els ciutadans estan descontents amb moltes de les decissions que es prenen tant a nivell local, com autonòmic, com nacional. Per tant, no sols és legítim sinò normal que es crittique l’acció o inacció (segons vosté) del govern»
  Opinador concideix en que:

  «.compartisc que els impostos son alts i cal rebaixar-los, que les ajudes socials tenen que ser majors, que s’han de crear llocs de treball, que el campus universitari és un projecte que no s’ha consolidat i moltes coses»

  Y no cita cap cosa en contra sobre algunes faltes que assenyala Albert: »
  la creació de llocs de treball i el desenrotllament dels sectors industrials, la reforma i l’ampliació de servicis del centre de salut, el desenrotllament del nou parc comercial, la consolidació del campus universitari, la connexió directa amb l’autovia, el manteniment de l’escola taller, la instal·lació de zones wi-fi en distints punts del nucli urbà, les gestions per a la instal·lació de l’estació de mercaderies en la
  nostra localitat, el pla local de joventut, les deficiències en el sector agrícola,… són alguns dels clars exemples d’incompliment electoral per part de l’equip de govern»
  .

 4. Voy a plantear el tema de otra manera, la cosa se ha salido de madre porque Dña Lola lleva tiempo saliendose de madre, el texto de C. Albert refleja esta huida hacia adelante de Doña Lola y la aparición del Sr Opinador solo nos dice que le ha pedido que venga a defender lo indefendible.

  Vamos a ver los puntos que nos dice C. Albert en su escrito y que están por cumplir:

  «…creació de llocs de treball i el desenrotllament dels sectors industrials, la reforma i l’ampliació de servicis del centre de salut, el desenrotllament del nou parc comercial, la consolidació del campus universitari, la connexió directa amb l’autovia, el manteniment de l’escola taller, la instal·lació de zones wi-fi en distints punts del nucli urbà, les gestions per a la instal·lació de l’estació de mercaderies en la nostra localitat, el pla local de joventut, les deficiències en el sector agrícola…»

  A lo que el Sr Opinador contesta:

  «-el Decathlon, la planta de compostatge o la granja Ribes-Maravilla son projectes que han caigut del cel.
  -el canvi de gestió en la residència d’ancians “Verge d’Aigües Vives” que ha aconseguit mantindre la institució, salvar els llocs de treball i accedir a línies de subvenció públiques per a rehabilitar l’edifici.
  -l’apertura de l’Avinguda Joan XXIII al barri de Santa Bàrbara, després de 30 anys de projectes.
  -l’enderrocament de l’antic edifici de Correus i la creació del nou espai públic.
  -la reducció dels gastos de personal municipal en més d’1 milió d’euros, la reducció del 20% en les retribucions a grups polítics i per assistència a òrgans colegiats.
  -els pesticides de l’aigua.
  -que el pressupost municipal haja passat de un parell de milions d’euros en negatiu a romanent positiu…»

  MANZANAS TRAIGO !!!

  Menudo papelón le cuesta hacer al Sr Opinador, ya me gustaría oírle cuando estuviera en disposición de hablar libremente. El PP local se ha convertido en un «tocame Roque» desde que Ferrer dió el golpe de estado. No entiendo que Dña Lola siga al pie del cañón y no se haya ido a su casa, ni tampoco que no la obliguen a irse ya que se están jugando las próximas elecciones y va a ser muy complicado separar la gestión de la corporación actual de la imagen del partido por mucho que quieran venderse como nuevos.

  Doña Lola ya se ha encargado de vender que lo bueno sea cosa de ella y que lo malo sea cosa de los otros, incluyendo a los funcionarios imputados y a los del propio PP. Dentro de dos años la situación habrá empeorado, si se fuera ahora todos saldríamos ganando, incluso ella misma. Con dos años por delante, un nuevo equipo de gobierno del PP podría intentar paliar la situación y volver a poner en marcha el MIA.

  Saludos

 5. Que historia nos cuenta, acaso el PP nacional está cumpliendo algo del programa electoral, acaso vd. sr. Albert está en el partido por el cual le votaron. Venga dejese de milongas, sería más racional que cuando le echaron del Psoe, hubiera dimitido ya que el escaño es del partido.

  • Sr. Albert, no sé si puc contestar-li perquè no tinc molt clares les normes d’este foro. Mire, vosté no te ni idea de qui soc jo, així que pot batejar-me amb el nom que li parega. Jo tampoc sé qui es vosté: podria ser Carles Albert o el Pare Noel però a mi això no m’importa perquè jo responc a raonaments i no a persones, ja que ací no sé amb qui raone.
   No tinc cap inconvenient en posar ací el meu nom, cognoms i DNI, sempre que eixes siguen les normes per a tots els participants: amb nom o amb pseudònim jo li diré el mateix i li ho diré de la mateixa forma.
   Pareix que veu vosté moltes pel·lícules de l’oest; ho dic pel tema del «sheriff», en el qual va tant perdut com en la resta de qüestions!.
   He estat mesos sense escriure perquè este foro s’havia buidat d’arguments i s’havia omplit d’insults. Com que això a mi no m’agrada, no he volgut perdre el temps. Ara el foro pareix més calmat i crec que puc tornar a argumentar amb persones que, pensant diferent a mi, mostren el suficient sentit comú com per a intercanviar opinions sense desbarrar. No sé si li val, però és una explicació molt senzilla i és la veritat, no obstant, m’encanta vore com vosté imagina coses, però vaja espai que aixó pot ser perillós!…
   Naturalment vosté es molt lliure de criticar a qui vosté vullga però al final hi ha una realitat que a vosté no sols el desconcerta sinò que el situa en la realitat: 14 anys amb la confiança molt majoritària dels ciutadans de Carcaixent i 20 anys guanyant totes les eleccions.
   Eixa és la realitat i és la realitat la que demostra com d’errat està vosté en la major part de les seues apreciacions: perquè la majoria dels ciutadans han votat al mateix equip de govern tots eixos anys?. Un govern, segons vosté (pàsmate!): totalitari, dictatorial, que no escolta i sols treballa de 8 a 3?.
   Jo no necessite més arguments per a deixar-lo a vosté en evidència perquè està clar que els ciutadans han vist tots estos anys en eixes persones alguna cosa que vosté no és capaç de vore. Això és lo primer que te que estudiar-se vosté (si vol, és un consell!).
   Si vol que li conteste per parts:
   -el Decathlon està ací; és una empresa més que paga impostos ací, que no te cap problema i que, evidentment, no l’ha portat vosté. Si damunt vosté confirma ací que a l’Ajuntament li deuen 1.300.000 €, millor que millor.
   Efectivament, la quebra del promotor ha creat ahí molts problemes, tant als particulars com a l’Ajuntament. També el sector Eroski va tindre i encara te pleits pendents i ningú creu a dia de hui que fora mala operació ni que estariem millor si haguera anat a Alzira.
   Si vosté sap que algú ha segut més «bo» de lo normal amb alguna empresa, pose’s a la cúa en el jutjat i a vore si te més sort i guanya algun pleit!.
   -Pocs arguments li veig també en el tema de la granja!. Clar que li ho dirà la justícia, tan clar com ja ha començat a dir la resta de temes (i crec que a alguns de vostés no està agradant-los massa el que diu!).
   -Pocs arguments en el tema de la apertura de Joan XXIII…Vaja, una important subvenció…com d’important? quina martingala?. Pareix que, després de 30 anys l’Ajuntament ha fet realitat eixe projecte i tampoc ho ha fet vosté!.
   -I també el projecte de correus s’ha finalitzat. Vosté diu que ha costat 400.000 € i jo dic que ha estat subvencionat i que ha quedat perfecte.
   -En el capítol de personal s’ha fet un bon treball i a vostés els ha deixat fòra de joc perquè no esperaven una reducció d’eixa proporció.
   Per cert, encara que a vostés se’ls està fent molt llarga, recorde que estem encara a meitat de legislatura i que un programa electoral és, com a poc, per a 4 anys!.
   Per finalitzar, li contaré un secret: no he quedat amb ningú per a que escriga i hem diga cuánta raó que tinc i qué be que ho faig!.

 6. Sr Opinador, els seus «raonaments» (aquests, sí que estan buits d’arguments), pese a que fa molts mesos que no li llegíem per aquest fòrum, segueixen en la mateixa línia, mentides i embolics, el mateix al que ens té acostumats l’equip de govern, aquesta estratègia ha servit quan no es té informació i s’ha estat utilitzant durant molts anys.
  Mire jo a diferència de vostè, si crec que calen bons arguments per deixar en evidència a algú:
  -Vostè sap molt bé que no és el Decathlon el que deu els 1.300.000 euros, quantitat que amb molta probabilitat no es podrà cobrar i que encara que es cobre no serà suficient per acabar les obres d’urbanització. Resumint: ve Decathlon (que no sabem quants llocs de treball ha creat) i una empresa local (amb treballadors locals) s’ha d’anar al polígon de Pobla Llarga (on pagarà ara els seus impostos) i a més segurament ens cauran algunes demandes dels propietaris dels terrenys que han quedat per urbanitzar. «Gran negoci» per Carcaixent.
  – El de l’Eroski, ja veurem com queda. La valoració de si va ser bona o no l’ operació se sabrà en un futur proxim.
  – No ha de ser vostè membre del equip de govern, ni del PSOE, ni de Compromís, perquè sembla que vostè és dels que creuen que les presumptes irregularitats es deuen denunciar als jutjats, mire en això coincidim.
  – Els pocs o molts arguments de la granja, com vostè diu ho dirà la justícia.
  – Veig que segueix vostè «informat» dels temes que estan judicialitzats, però en aquests moments ja li dic que no està ben informat.
  – El de l’obertura de Joan XXIII i el de Correus, és una subvenció, que no s’ha cobrat encara (i veurem si es cobra), que l’Ajuntament està pagant interessos des de l’any 2009 de 1.794.000 euros, que SI ha suposat un cost de més de 400.000 euros (sense comptar els interessos), aquest és l’import de les inversions que ha hagut d’assumir l’Ajuntament per poder ficar Correus en el Ruralter i que al meu entendre són dues inversions que no eren prioritàries, aquest diners es podria haver utilitzat en altres coses molt més productives. Vol dir-me vostè que a 50 metres del Passeig i del Parc els ciutadans tenien la necessitat de disposar d’un altre espai per a l’oci?. Per cert, martingales i malabars en aquest tema, que també sembla que està en mans de la fiscalia per una denúncia d’una funcionària de la Conselleria d’Agricultura.
  – En el capítol de personal, no es pose medalles, deixe que se les pose el Sr Rajoy que va tindre la brillant idea de suprimir la paga extra de Nadal als funcionaris.
  Salutacions

 7. Sr. OPINADOR de verdad que se le ha echado mucho de menos en este foro todos estos meses. ¿ que pasa sr opinador , que el intento de dejar desierto este foro no ha tenido los resultados que usted y su amigo habían previsto ?
  TIC TIC TIC
  ¡¡¡ Hay que ver lo poco que usted ha cambiado sus argumentos en tanto tiempo que a tenido para repensar !!!!
  Usted afirma que ha sido el PP el que nos ha traído una serie de empresas privadas a Carcaixent ( Golf, granja ….. ) y , desde mi punto de vista no va usted demasiado desencaminado.Pero el Koko tiene una teoría y para poder explicarla tenemos que partir intentando dar respuesta a una simple pregunta : ¿ Porqué Lola Botella fue nombrada diputada en las Cortes Valencianas ?
  ¿ por su capacidad en qué ?…………………………………ahora mismo no se me ocurre nada jaaaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Démosle la vuelta a la pregunta ¿ a cambio de que fue realizado ese nombramiento ? ¿ que ventajas podría obtener el PP de Valencia con ese nombramiento ? ¿ quizás algunas inversiones muy favorables para los amiguetes ? ¿ empresas arrimaditas al PP ?

  Vamos a poner un ejemplo práctico , por ejemplo el tema decathlon , aunque el tema conflictivo no tiene nada que ver con esta empresa , ya que ésta no fue traída a Carcaixent por el PP , sino por el agente urbanizador ( una empresa » muy cercana » a la empresa del golf ).
  Veamos un poco de historia de los acontecimientos:
  1- El MIA nombra agente urbanizador a una empresa X para urbanizar un polígono comercial.
  2- Este polígono iba a ser un chollo y se » anaba a guañar la pasta a cabasos»
  por lo cual el mismo agente intenta comprar el máximo de metros para maximizar sus beneficios , tal es así , que incluso le compra al MIA el 10% de aprovechamiento que le pertenece. Pero no se lo paga ( no vayan ustedes a pensar ) sino que se acuerdan unos pagos fraccionados , que a día de hoy el MIA no visto un duro ¿ porqué ? Tirirí tirirá.
  Pero no se acaba ahí la historia , porque esa empresa empieza a cobrales las cuotas de urbanización a todos los propietarios ( muchos ciudadanos de Carcaixent ) y con el dinerito que recoje , empieza a urbanizar , pero justamente en la parte de parcelas que son de su propiedad.
  A partir de aquí vuelve a entrar el MIA en el juego , ya que le concede la licencia de ocupación a una parte del polígono que ya estaba urbanizado ( claro , cual va a ser , pues donde están las parcelas propiedad del urbanizador ) , permitiéndole venderle una parcelita al Decathlon y así poder hacer algo de caja.¿ Hacer caja para qué ? ¿ para poder continuar urbanizando ? ¡¡¡ Pues creo que no !!! porque las obras hace mucho tiempo que están paradas.
  ¿ Pa pagarle al MIA ? ¡¡¡ Pues tampoco !!! el MIA no ha ingresado ni un sólo euro de la deuda a día de hoy.
  ¿ Entonces pa que ? …………………………………?????
  Mientras tanto , a esa empresa urbanizadora , ya no le interesan los terrenos que le ha comprado al MIA ( que no ha cobrado ) e intenta por todos los medios devolvérselos al MIA , pero no al precio actual del mercado , sino por el precio de compra.¿ Y que hace el MIA ? ¡¡¡ Hombre , vista la buena relación que ha habido con esta empresa , no es difícil deducirlo !!! pero , he aquí que aparece la Sra. Calatayud en la Corporación y les dice que » naranjas de la china » , que vayan a otro lado a intentar tomar el pelo.
  Así que ¿ que es lo que ocurrirá ? Pues no lo se , aunque mi teoría es que esta empresa intentará ganar todo el tiempo posible ( con distintas estrategias ) , intentará vender las parcelas urbanizadas de su propiedad y conseguido eso , presentará una suspensión de pagos , lo cual dejará con un palmo de narices al MIA y al resto de propietarios que aún tienen las parcelas por urbanizar , los cuales , a su vez , le reclamarán al MIA por daños y perjuicios , que tendremos que pagar entre todos los Carcagentinos.

  Sr Opinador , otro día podemos hablar de La Granja de pollos ( que no tiene nada que ver con el negocio de las patas de pollo , porque eso es otra historia je je ) , que también tiene sus intríngulis.

  Por supuesto , le doy la bienvenida de nuevo a este foro , ya que la diversidad de opiniones es la base de la libertad de expresión y sobre todo de la democracia. Y dígale a su amigo y Cia , que también se pase por aquí , aunque de vez en cuando le den algún revolcón merecido. jaaaa jaaaaaaa jaaaaaaaaaa

 8. Carles, Carles Carles…. Que digues tu que atres no complixen el programa…. Si tu te vas presentar pel PSOE i vas abandonar!!!! A qui representes ar en l’Ajuntament??. En fi a partir d’ahi ja està tot dit sobre la teua coherència. No estas tu per donar consells .
  I voret coincidir tant en Ana Calatayud que no és precisament molt d’esquerres sino tot lo contrari…. Tu sabras quin espai estas inventa t per tornar-te a presentar. Pero asesorat un poc i tria be les companies. Consell gratis. Si el vols escoltar…..

 9. Me ha dicho un pajarito, dos o tres que el ayuntamiento de carcagente, a traves de procarsa esta contratando trabajadores de alzira y la pobla. Algun político me puede contestar si es verdad

 10. La Rosa…. Carles representa a tots qui en aquell moment el varem votar.. Pareix mentira que no sapigues que als pobles es vota a la persona i no als partits,, sino, on creus que estaria lola a hores d´ara?? El que passa es que vos molesta veure gent jove.. gent renovada que vos poc trencar els esquemes, per cert.. com pareix que está fent anna calatayud als últims temps, jajaja… Jo no m´atreviria a menyprear la llavor del SR.Albert… Hi ha poreta?? O acás vos preocupa veure a les pròximes a Albert i Calatayud junts?? Perque sería una bomba de rellotjeria per al clan sectari establert a l´Ajuntament de Carcaixent….
  JAJAJAJAJAJA

 11. Muchos ciudadanos como yo estan necesitados de informacion que aclare, corriga o desmienta temas muy importantes y graves que aparecen por aquí. Algunas cosas inquietan y otras asustan.Solo de esa manera pueden comparar, reflexionar y tener juicio exacto sobre las cosas. Lo demás es circlar rumores, cotilleos, falsedades, medias verdades, polarizaciones, profecias, vanaglorias, promesas,, etc. ¿Cuantas veces hemos oido lamentar eso de «no nos sabemos explicar?. Venga, pues, al tajo…
  Un ruego, o una demanda ciudadana,…¿Podría el equipo de gobierno- también toda la oposición- ayudarnos a entender?. Unos para justificar y desmentir (quedariamos más tranquilos) y otros para asumir la denuncia o comentario o matizarla o corregirla, o mostrar su no coincidencia. Se admitenn opiniones sobre por qué no lo hacen?.

  • Lluis, coincidiendo en todo con el sentido de su comentario, también discrepo en todo sobre una cuestión de fondo: no es cometido ni del gobierno ni de la oposición salir a afirmar, corregir, desmentir o aclarar nada de lo que aquí se comenta.
   Esto es un foro anónimo, de un medio particular y con una participación más que limitada. No es un órgano oficial de una institución pública.
   La única información que usted puede tomar como referencia en ese sentido es la que se publica como comunicado oficial por una u otra parte, nada más. Pero espero que usted no considere información «oficial» la de un foro de comentarios.
   Le aconsejo que se dirija usted directamente a gobierno u oposición para pedir aclaraciones, confirmaciones o simplemente información sobre cualquier asunto que sea de su interés.
   No de por sentado que ni unos ni otros le van a contestar pero, especialmente, no de por ciertas las informaciones que aparecen en un medio que, precisamente, se presta a los rumores, falsedades, cotilleos, medias verdades…y todo lo que usted ya sabe.

   • Sr. OPINADOR , en este foro se dicen muchas verdades que los » políticos » no nos cuentan , porque no interesa que el ciudadano ( el afectado ) disponga de esa información , pero aún así , hay algunos políticos que dan la cara utilizando su verdadero nombre , lo cual es una manera de considerar oficial lo que ellos nos dicen.
    De su comentario deduzco que lo que usted pretende es que se ponga en duda todo lo que aquí dice , lo cual demuestra que lo que pretende es intentar demostrar cierta intencionalidad política en todos contertulios , lo cual usted sabe muy bien que no es cierto. Por aquí aparece mucha gente que no pertenece a ningún partido político , ni siquiera siente ninguna afinidad por ninguno.
    Hay gente que estamos hartos de tanto politiqueo , de tanto mangoneo , del control total de la información por parte del poder , de el como se ha estado manejando la voluntad de los ciudadanos para poder mantener una cuota de poder por parte de TODOS los partidos políticos.La prueba la tiene usted en la unión de 19 concejales para pedirle oficialmente al resto de la Corporación ( 2 ) que no reclamen justicia , porque se pueden ver afectados sus intereses , tanto por haber hecho como por el no haber hecho.Estos señores ( los que han llevado a la ruina a Carcaixent ) se atreven a dar clases de comportamiento político a las nuevas incorporaciones a nuestro MIA ( más cinismo creo que no cabe ).
    Existe una constante crítica hacia Carles Albert y Ana Calatayud por parte de los otros grupos , que nos hacen pensar quienes son los que verdaderamente representan la oposición en Carcaixent y que es lo que han hecho los que decían serlo durante los últimos años.
    Algo en Carcaixent está cambiando y para bien , ya que muchos pensamos que actualmente se están defendiendo , ahora si , nuestros intereses , los de los ciudadanos que formamos esta comunidad.

    La veracidad e intencionalidad de los comentarios del Opinador , ya los sabemos muy bien en este foro jaaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaa , aunque siempre es divertido ver como este señor se las ingenia para utilizar la crítica sin argumentos válidos y que sentido tiene eso en un foro donde existe información demasiado veraz para ser contrarestarla.
    El Kuku no entiende de política y no entiende como cierta gente ha sido capaz de llevar a su pueblo a esta situación , y como han sido capaces de hacerle tanto daño a Carcaixent. Ir contra el poder establecido implica mucho riesgo , pero todo tiene un final ( » a todo cerdo le llega su San Martín » ) . Tendremos que esperar TOC TOC TOC

 12. rixada, no saps en quin poble vius? Per si no ho saps el recorde que visus en CARCAIXENT, aquí està permès tot, per lo que procarsa no es un cas apart.

  Jo de tu si tens molt de interes aniria al ajuntament i demanaria per escrit amb registre d’entrada tot el que preguntes per aqui, segurament passaran de tu però ja tens la constància que t’estan prenent el pèl. Transparència és el que falta a l’ajuntament.

  Ja mos contarás

  U del poble

 13. Perdon CARCAIXENT pero es verdad o no. Se lo pregunto a los políticos, y si U del poble es que me responda. Se estan contratando a gente para barrer la calle de Alzira y la Pobla.

  • Rixada, no, no soc de ningun partit sols un desencantat del PP com suposse que uns cuants mes, un altre «timat» mes, i respecte a la teua pregunta segur que estas en lo cert, favors amb favors se paguen i ja saps tu em contractes a algú dels meus i jo el contracte a u dels teus…

   Ala a vore la batalla de Carcaixent, pa´ cagarse…

   U del poble.

 14. Sr Opinador, estoy seguro que si coincide en el sentido de mi escrito, coincidirá también con la petición. Le aclaro, no obstante.
  Conozco que no es cometido ni del gobierno ni de la oposición salir a afirmar, corregir, desmentir o aclarar nada de lo que aquí se comenta. PERO CONSIDREO QUE NO HABLO DE DEBERES, EN SENTIDO ESTRICTO. YO HABLO DE QUERER O PODER
  También conozco que este es un medio particular, que No es un órgano oficial de una institución pública y que
  La única información que puedo tomar como referencia en ese sentido es la que se publica como comunicado oficial por una u otra parte, nada más. MIRE, POR ESO QUE LO SE, LA RECLAMO, AHORA Y ANTERIORMENTE OTRAS MUCHAS VECES. PORQUE AQUÍ ACUDEN CONCEJALES DEL GOBIERNO PARA COMUNICAR , PERO SOLO CIERTAS COSAS. PORQUE UD. SABE muy bien QUE AQUÍ POR EJEMPLO, SE DESMINTIÓ CON HECHOS LA FALTA DE ATENCIÓN AL RALLY Y YA NADIE MAs hablo del asunto…en cambio no se han desmentido otras cosas y SE CONTINUÓ HABLANDO DE ELLO. ¿hay o no voluntaD de ayudar a entender Y CORTAR LA DISPARATADA SUCESION DE rumores…. eso si que es un deber DE LOS RESPONSABLES POLÍTICOS. dE ESO HABLO, Y ESO PIDO.
  Me aconseja que me dirija directamente a gobierno u oposición para pedir aclaraciones, confirmaciones o simplemente información sobre cualquier asunto que sea de su interés. Pero me advierte enseguida:
  «No de por sentado que ni unos ni otros le van a contestar pero»
  ENTONCES Sr. OPINADOR ¿QUE HAcemos para ser ciudadanos bien informADOS? . TENEMOS CONCEJALES DE hOSTELERIA, cOMERICO, fALLAS, ETC. ETC. ¿qUIÉN ES DE iNFORMACIÓN Y pARTICIPACIÓN?
  Eso quiero.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here