Adrià González guanya el Concurs de Fotografia Setmana Santa de Sueca

0
466

El suecà Adrià González Vercher ha sigut el guanyador del XVI Concurs de Fotografia Setmana Santa Ciutat de Sueca que organitza la confraria Jesús Nazareno. El segon premi ha estat per a Juanfran Candela Blázquez, de Crevillent, mentre que el tercer és obra de José-Ramón Luna de la Ossa, de Tarancón (Cuenca). Els guardons estan dotats amb 300, 200 i 150 euros respectivament.

En la secció de reportatge, que consta d’un conjunt de tres imatges, s’ha imposat el crevillentí Sergio Juan Pérez, seguit per Leopoldo Ferrer Laguarda, de València. Els guardons estan dotats amb 300 i 200 euros respectivament. La millor foto local ha estat la de Ximo Capellino Estrems, mentre que el reportatge premiat de Sueca ha sigut també d’Adrià González Vercher. Tots dos estan dotats amb 100 euros.
El jurat, reunit dissabte passat, va estar format per Voro Sendra, fotògraf i dissenyador gràfic; Vicent M. Pastor, fotògraf de Levante-EMV; i Eloi Càrcel, dissenyador gràfic, fotògraf i editor audiovisual; així com Pepita Simó i Amador Merchante, que actuaren, sense vot, com a presidenta i secretari en representació de la confraria organitzadora del concurs.
El total de fotografies participants enguany ha estat de 86 (38 originals de 14 autors en la modalitat individual i 16 reportatges de 15

La foto guanyadora

fotògrafs), procedents de Crevillent, Eibar (Guipúskoa), Vila-real, Molins de Rei (Barcelona), Tarancón (Cuenca), Villanueva de Alcardete (Toledo), València i Sueca
El lliurament dels premis es durà a terme el proper dia 22 coincidint amb la inauguració de la exposició que tindrà lloc a l’Espai Claros de la Sala Els Porxets de Sueca. El Concurs de Fotografia Setmana Santa Ciutat de Sueca compta amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de la capital de la Ribera Baixa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here