La Fira Outlet de Sueca és consolida en la IV edició

0
491

El passat cap de setmana, les instal·lacions de Sueca Parc van acollir per quart any consecutiu la fira Sueca Outlet, un esdeveniment que ha aconseguit consolidar-se i que oferix els ciutadans i visitants una àmplia i variada oferta comercial dels establiments del municipi. La fira, organitzada per Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, amb el patrocini de la Regidoria de Comerç, va ser inaugurada divendres passat per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; i el president d’Arrima’t, Tony Landete.

Van estar també presents el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Serveis, Pilar Moncho; la regidora d’Educació, Raquel Tamarit; i el regidor, Lucas Ferrando.

Des d’Arrima’t han assenyalat que “encara que esta edició ha sigut la de menor afluència, tant d’expositors com de visitants, i sent sabedors de la situació en què estem, valorem positivament esta fira ja que contribuïx que ens donem a conéixer el públic que ha vingut a visitar-nos de tota la comarca. Amb esta iniciativa el que pretenem és donar vida a la ciutat de Sueca, potenciar el comerç local i que els visitants hagen pogut adquirir productes de qualitat a molt bons preus”. A més, des d’Arrima’t han volgut també agrair la col·laboració “dels expositors; visitants; la Regidoria de Serveis, pel seu treball en els muntatges; el gerent de Sueca Parc, Pablo Parrell, per la seua predisposició sempre a ajudar-nos; i, com no podia ser de cap altra manera, a Manoli Egea, regidora de Comerç i Turisme, per la seua implicació en este projecte i en tots els que duem a terme”.

“La meua valoració és molt positiva perquè els comerciants estan contents ja que, a més de les vendes, s’han donat a conéixer. Continuaré recolzant activitats com esta perquè són beneficioses per a les dos parts: per al comerciant, que posa a la venda productes que té en estoc, i per al ciutadà, que pot adquirir qualitat a molt bon preu”, ha assenyalat Egea.

Durant tot el cap de setmana, 25 estands han mostrat als visitants una gran oferta comercial i de serveis de la ciutat. A més, paral·lelament s’han oferit una sèrie d’activitats i jocs per als més menuts que, enguany i com a novetat, s’han ubicat en el centre de la fira; servei de bar amb preus populars; transport gratuït, a través d’un tren turístic amb diverses parades en la ciutat; sortejos presencials de regals donats pels comerços participants; classes de salsa i bachata, de la professora Laura Falcó; exposició de motos i esmorzars populars, gràcies a la col·laboració de MotoClub Doblats; exhibicions de patinatge del club Fit-Roll; etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here