L’Alzira pega primer i s’avança a un gran Badajoz (1-0) en la segona eliminatòria

1
476
El gol de Verdú

El penal de William
L’equip titular davant el Badajoz

David Verdú felicitat pel seu important gol

El conjunt de Dani Ponz ha agafat uns metres d’avantatge en la carrera cap a la 2ª B d’esta eliminatòria en guanyar, esta vesprada, per 1 gol a 0 a un excel.lent Badajoz en el Suñer Picó.

Una vegada més David Verdú aparegué en el moment més oportú, minut 12 de la segona part, per avançar els blaugranes en el marcador que pogueren deixar quasi sentenciades estes semifinals si William no haguera llançat fora, un pena máxima en el minut 83.

El primer temps acabà amb el resultat inicial però els dos equips disposaren de més d’una ocasió per superar el porter rival; en el minut 3 els prop de 1.500 espectadors es quedaren sense respiració quan el davanter visitant es plantà tot sol davant Flor però quan es cantava el gol xutà fora.

William fallà un penal

Verdú i sobre tot William tampoc estigueren encertats, el brasiler no poguè superar el mà a mà amb Alejandro, el guardament extremeny.

El Badajoz va eixir a per totes en els primer minuts de la segona part on Rafa malbaratà una vaselina sol davant Flor i varies accions a baló parat ficaren un nuc en la graderia.

Però, de nou va emergir la qualitat del mitja punta blaugrana que agafà una canonada forta i rasa pegadeta al pal esquerre de la porteria visitant per espantar els fantasmes que començaven a arribar al Suñer Picó.

Un targeta roja a Ortega II en el minut 78 que feia falta a pocs centímetres de l’interior de l’àrea a William i un penal  marrat pel davanter brasiler cinc minuts després pogueren deixar en franquícia l’eliminatòria que deurà de resoldres el pròxim diumenge a les 18 hores en el Nou Vivero de Badajoz.

Un Flor sublime sellà la porteria

El conjunt extremeny que entrena Carlos Trochez es mostrà com un conjunt molt quallat, fort físicament i ben equilibrat en les seues línies al qui sols li faltà encert davant la porteria. Una falta d’encert en la que Vicent Flor tingué molt a veure en fer dos intervencions decissives; una cap al minut 30 de la primera part on volà al seu escaire esquerre i la segona a dos minuts del final rebutjant un remat pegadet al pal esquerre de la davantera rival en una treta de cantó.

Ficha tècnica

Alineacions.-

UD Alzira; Flor, Prats, Onrubia, Lluís (Valiente m.76), Coke, Mateos, William, David Verdú, Gisbert (Pierrick m.55), Micó (Marcos Campos m. 62), i Ortega.

UD Badajoz;  Alex; Pedro Oliva, Nieto, César, Carlos Ramos (Parri, min. 60); Javi Chino, Sandro; Chechu (Pulido, min. 70), Edu Torres (Aranda, min. 75), Alex Herrera, Rafa Gómez.

Gols.-

1-0 m. 62. David Verdú

Árbitre: Marchante Flores del col.legi castellà-manxec. Amonestà per l’Alzira a Llúis i Valiente i pel Badajoz a César, Carlos Ramos, Rafa Gómez i Sandro. Expulsà amb targeta roja directa al central, César, en el minut 78 per agafar a William prop de l’àrea essent el darrer defensor.

1 Comentario

  1. Enhorabuena chicos, pase lo que pase, habeis dado muestras de vuestro compromiso y profesionalidad.
    Suerte en Badajoz

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here