Continua la campanya de concienciació als amos de gossos en Alberic

0
264

Cal dir que aquesta campanya promoguda per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alberic, i organitzada per la Patrulla de Vigilancia del Medi Ambient (Policia Local), està sént un exit no sols en participación, sinó també en satisfacció per part dels que participen. La presència de xiquets/es, ha sigut nombrossa, per veure les evolucions.

Amb el propósit de millorar el tracte global amb els participant, Jorge Fuset, de “Canes Xàtiva” responsable de donar aquestes jornades i Javier Moragues, membre de la Patrulla i “culpable” de que tot açò es porte en davant, m’han comentat algunes variacions que posiblement a partir de la próxima Jornada, es porten a terme.

Novetats

.Simultaniejar els passejos per la Muntanyeta, amb activitats en el recinte tancat que utilitzen l’Associació de Carreters “La Morera”. Dir que per part del seu president, Vicent Escribà “pantaló”, tot han sigut facilitats.

.- Organitzar cursets reduïts de gossos que necessiten mes atenció, pel seu comportament, no sols per aquells considerats perillosos, sinó també per als domèstics. (aquest curset, serà de pagament).

Maria Dolors Palomares, Regidora de Sanitat, està molt satisfeta per com s’està consolidant este projecte, i el que és millor, que siga la Policia Local, el que ho va proposar i comande, com una manera d’acostament i ajuda al ciutadà, per una millor convivència entre gossos i veïns.

Per part de l’Ajuntament, ha dit, “es posaran totes les mesures que facen falta i estiguen al seu abast, en este projecte, i en tots aquells que servisquen per aumentar la qualitat de vida d’Alberic”.

En aquesta jornada, s’ha tingut la visita inesperada, per part del Cap de la Policia Local, Javier Hernàndez per a comprobar “in situ”, el desenvolupament d’aquestes Jornades.

 

Hi hà mes novetats, que encara no es poden publicar, pero que faràn gaudir a grans i menuts, en aquest món, denominat el millor amic de l’home, “Els Gossos”.

Próxima Jornada: Dijous, 13 de juny, de 20,00 a 21,00 h. – Paratge “La Muntanyeta”, costat de la Creu Roja. 

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here