II Festa per l’Ensenyament Públic a Carcaixent

0
245

Un any més, coincidint amb la cloenda del curs escolar, la Coordinadora d’AMPA dels centres d’ensenyament públic de Carcaixent, junt a mestres de tots els centres i altres col·lectius del nostre poble (Escola d’escacs de Carcaixent, Casal Jaume I – Grup Arrels de Carcaixent, Festes Alternatives de Carcaixent FACA, Activa’t, Comissió per al igualtat de l’IES Arabista Ribera…) han organitzat un matí lúdic i reivindicatiu a favor de l’educació universal, gratuïta, laica, democràtica, participativa, científica i integradora.

L’activitat també compta amb el suport de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Ribera Alta i la Federació d’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (FAPA). Així mateix l’Ajuntament de Carcaixent ha col·laborat amb tot el material d’infraestructura necessari per dur a cap l’activitat.

La Festa es situarà al Passeig de Carcaixent de 10 a 13 hores on grans i menuts podran disfrutar dels tallers que hi haurà preparats:

Taller de pancartes i de samarretes
Parada d’intercanvi de llibres
Caixeta de la rosa de paper
En Potato
Animalets de suro
Punt de llibre de FAPA
Pinça per l’Escola Pública
Punt de llibre: “Papallones per la igualtat”

I amenitzat amb música a càrrec d’Activa’t Carcaixent.

A les 12:30h tindrà lloc la performance “Caputxeta Wertmella” a càrrec de la gent de l’Institut de Secundària Arabista Ribera de Carcaixent.

Com a cloenda es llegirà el manifest en defensa de l’ensenyament públic que han preparat famílies i mestres.

Imatge de la I Festa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here