Ángel María Villar president d’honor del XXX Cotif

0
359

Ángel Mª Villar

Angel María Villar, president de la Federació Espanyola de futbol des de 1998 i actualment vicepresident de la FIFA i vicepresident tercer de la UEFA ha acceptat la presidència d’honor de la XXX edició del COTIF.

Villar, que va visitar el Torneig poc després de ser elegit president de la Federació, ha acceptat l’oferiment del COTIF en una carta – que vos adjuntem- a la qual afirma que li fa molta il·lusió este nomenament com a president d’honor del que és “un dels tornejos més importants de Espanya” i que any rere any s’ha guanyat “un enorme prestigi en el panorama futbolístic internacional”.

Esta previst que Villar visite l’Alcúdia este estiu per a participar de les celebracions del XXX Torneig, que ja va tancant la participació de les seleccions nacionals participants i que promet ser el més competitiu de la història.
A hores d’ara ja esta assegurada la participació de 8 de les 10 esquadres que s’enfrontaran en la gespa de Els Arcs de l’Alcúdia, es tracta de les Seleccions Nacionals de:
· Espanya
· Argentina
· Japó
· Qatar
· Bielorrússia
· Mèxic
· Aràbia Saudita
· Canadà

En breu el Comité Organitzador te previst anunciar les dues participacions que resten per a configurar el cartell. Enguany serà la primera edició en que s’enfrontaran 10 equips, en compte dels 8 que s’han enfrontat fins ara, això durà a un plantejament de 11 dies de duració del torneig i 3 partits diaris del Trofeu Sub-20, a banda dels corresponents al Trofeu femení i al Cotif Promeses de categories inferiors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here