El nou president del València, Amadeo Salvo, ha estrenat esta nit el seu càrrec a Alzira acompanyant David Albelda en l’acte del XX aniversari de la penya valencianista, Ribera Alta celebrat a la sala Cotonera.

Ni Salvo ni Albelda ha revelat si el jugador de La Pobla Llarga que donà el salt al València des de la UD Alzira, continuarà o no en les files valencianistes la próxima temporada. El president ha confesat que no ha tingut temps material de conversar amb el nou tècnic Miroslav Djukic, però ha dit que es decidirà «amb el consens de totes les parts».

En semblant termes s’ha pronunciat David Albelda que inicia, precissaemnt hui les seues vacances, en considerar que «hi ha temps per decidir el millor per al València».

Albelda ha recordat els seus temps en l’escola de la UD Alzira que li va servir de «trampolí» per arribar al València. El nº 6 del València duia el 9 quan era cadet i vestit de blaugrana, «de xicotet tenia unes determinades condicions físiques però en crèixer canviaren i ja he jugat sempre de centrecampista».

A  més ha freconegut que «Alzira ha sigut molt important per a mí», així com el president de la penya Ribera Alta, Paco Monerri que el portava de menut a Mestalla a presenciar els encontres del València.

Monerri recorda que Albelda arribà de la seua mà junt altres jugadors de La Pobla Llarga en desfer-se, aleshores, l’escola d’este municipi de la Ribera.

Adèu d’Albelda en Alzira

Albelda podria haver-se acomiadat hui, precissament a Alzira, com a jugador del València, ciutat que el va espentar fa 20 anys al club de la capital del Túria. Les ambigües manifestacions fetes per Djuikic esta nit al programa La Taula Esportiva de Ràdio 9, «no tinc que ser amic de ningú, he de pendre decissions», fan pensar que el de La Pobla Llarga va vestir a Sevilla, per última vegada, el número 6 de la samarreta valencianista.

VIDEO (Isaac Candel): 

Riberaexpress (text i fotos)