L’Ajuntament d’Alginet aprova quatre importants mocions recolzades pel PSPV

2
273
Antoni Lozano

L’ajuntament d’Alginet aprovà en l’última sessió plenària quatre importants mocions del PSPV-PSOE. El secretari general del PSPV local, Antoni Lozano, es mostrà content pel recolzament obtingut ja que “són quatre mocions importants que amés serveixen per conéixer la sensibilitat dels partits presents a l’Ajuntament”. Lozano fa referència amb açò a les dos mocions on l’oposició no s’ha sumat, que són
– establir un recàrrec del 50% en l’IBI de les vivendes buides que siguen propietat dels bancs o d’empreses immobiliàries i – la moció facilitada per l’Associació de víctimes de l’accident de metro del 3 de juliol perquè es reòbriga la comissió d’investigació parlamentària.
Sobre la moció on es demana justícia amb les víctimes de l’accident de metro del 3 de juliol, Lozano ha lamentat que el PP pose per davant una volta més “els interesos del partit als dels veïns del poble en un tema tan delicat com este, en una línia de metro que és la nostra”. Per a Lozano el PP d’Alginet es retrata quan recolza la gestió que es va fer de l’accident “que fou vergonyosa” i no demana explicacions al senyor Cotino i a Camps per eixa gestió i per les pràctiques mafioses que usaren per silenciar les víctimes.
El PSPV-PSOE vol manifestar també la satisfacció per haver aprovat que es demane pujar un 50% l’IBI de les vivendes desocupades propietat dels bancs o immobiliàries perquè creu que no es pot tolerar que els bancs no paguen més per mantindre vivendes buides mentre hi ha veïns tenen moltes dificultats per pagar la seua, inclús els han fet fora. Lozano també ha criticat el PP per no sumar-se a esta proposta perquè “es limiten a seguir les directrius del partit de no molestar els poders econòmics, encara que siga en contra dels interesos dels seus propis votants”.
L’ajuntament d’Alginet aprovà per unanimitat dos mocions més del PSPVPSOE:
– assignar una concessió administrativa de les aigües del Xúquer a les poblacions de la Ribera en el nou pla de conca. Açò significa que es demana el govern central que tots els pobles de la comarca puguen
subministrar-se de l’aigua del Xúquer i – demanar l’excenció fiscal de l’IVA pels serveis d’atenció infantil en horari extraescolar, per exemple els menjadors, després que el ministeri d’Hisenda haja establert que estes activitats han de pagar el 21% d’IVA.
Lozano s’ha mostrat “molt content” per trobar unanimitat almenys en estos dos temes “que afecten directament els veïns del poble en dos qüestions molt sensibles com són el subministre de l’aigua i la facilitat perquè totes les famílies puguen accedir al menjador escolar.

2 Comentarios

  1. Només unes xicotetes matitzacions: les mocions no eren del Pspv-psoe, les presentaren els quatre grups de l’equip de govern, i la moció per a implantar el recàrrec del 50% en l’IBI de les vivendes buides dels bancs s’aprovà per unanimitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here