La Mancomunitat de la Ribera organitza un taller gratuït de manteniment de bicicletes

0
210

Ajustar els frens i els rajos, netejar i lubricar la cadena o canviar una roda punxada. Aquests són alguns dels continguts que aprendran els assistents al primer taller gratuït de manteniment bàsic de bicicletes que organitza el Servei de Transport Públic Urbà amb Bicicleta AMBICI, que depén de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Amb una durada de 2 hores aproximadament, el personal del servei explicarà als participants com realitzar totes aquelles operacions bàsiques necessàries per a posar a punt la seua bicicleta i que comporten una major seguretat per al ciclista. Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, es tracta d’una iniciativa que va en la línia de fomentar l’ús de la bicicleta i, per tant, el transport sostenible i saludable en la comarca. Un tema que ens interessa molt i en el qual treballem des de fa anys a través del servei AMBICI o el disseny de plans de mobilitat urbana en la comarca. 
La primera edició del taller se celebrarà el 5 de juny, de 16 a 18 hores, en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta (Carrer Taronger 116, Alzira). Els assistents només han de portar la seua bicicleta i reservar prèviament la seua plaça a través del correu electrònic, comunicacio@manra.org.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here