El PSPV contra la construcció d’un camp de golf en Algemesí

0
357

Des del PSPV pensem que són temps de destinar tots els esforços a la creació d’ocupació i a ajudar a la gent que ho està passant malament. El camp de golf suposaria una gran inversió en construcció i manteniment.

Els socialistes recolzàrem la modificació del PGOU que es va aprovar en el passat ple de maig la qual només contempla la possibilitat de construir instal·lacions esportives en les zones verdes dels polígons de Cotes i Pepe Miquel però en cap moment hem recolzat la construcció d’un camp de golf tal i com altres formacions polítiques han anunciat amb la clara intenció de traure rèdit polític.

Segons ha explicat el regidor socialista Pau Montalvà, “el que aprovàrem en el plenari no és més que la possibilitat que es puguen construir pistes esportives en els polígons. Als socialistes ens sembla bé que es puga practicar allí algun esport sempre que es mantinga la filosofia de donar un major protagonisme a les zones verdes que ara mateix estan abandonades”.

Aquesta actuació també permetria perllongar el carril bici fins als polígons i situar alguna zona perquè els treballadors pogueren practicar algun esport. La idea de el “pitch & put” (

que vindria a ser un camp de golf amb 9 clots) la va posar damunt de la taula l’alcalde i concejal d’urbanisme, García Mont, idea a la qual el PSPV s’ha oposat amb rotunditat.

Montalvà ha assegurat que “som l’única formació política que va donar raons en el plenari per a argumentar el nostre posicionament en contra d’aquesta possibilitat. En primer lloc, no pensem que a Algemesí el golf siga un esport amb una gran demanda, a més, cal tenir en compte que estem a menys de 20 Km dels camps de Picassent i el Saler. En segon lloc, som conscients del cost ambiental que açò suposaria a causa de la gran despesa en aigua per al reg. I, finalment, no ens agradaria gens que l’Ajuntament haguera de fer-se càrrec del manteniment”.

El regidor socialista ha conclòs que “el que deuria fer l’Ajuntament és preocupar-se dels 3.500 aturats que tenim en el municipi i de tots els serveis d’atenció primària que la Generalitat i l’Estat ens estan retallant. A més, en matèria esportiva, hauria de donar prioritat a esports que estiguen a l’abast de tots els ciutadans i no solament d’una minoria. No ens sembla raonable construir un camp de golf al mateix temps que els preus per l’ús de les pistes del poliesportiu s’han disparat des que governa el PP”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here